Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MEĐIMURJE

Provalili u kuću, zatočili i ozlijedili vlasnicu te u bijegu oštetili policijsko vozilo

Foto: Robert Schlesinger/DPA/Pixsell
07.01.2019.
u 12:38

Kuća je bila u mraku i vjerojatno nisu očekivali da  će u njoj zateći vlasnicu koju je probudila buka, pa je u panici počela vikati

Trojica  maskiranih  provalnika  odabrala  su  za  metu  obiteljsku  kuću u međimurskom  selu Macincu. Kuća je bila u mraku i vjerojatno nisu očekivali da  će u njoj zateći vlasnicu koju je probudila buka, pa je u panici počela vikati.  Zadržali su ju u sobi uz prijetnju pištoljem i metalnim predmetom, te počeli pretraživali kuću. Žena je nekako uspjela pobjeći, no sustigli su ju,  gurnuli  na  pod  i  pobjegli  u automobilu. Policijska ophodnja je u Železnoj  Gori uočila vozilo koje je odgovaralo opisu i počela je "filmska" potjera.  

- U Šenkovcu je drugo službeno vozilo blokiralo cestu uz zvučne i svjetlosne  signale, no vozač se nije zaustavio već je namjerno udario u to službeno vozilo  i  udaljio  se  cestom prema Murskom Središću. U daljnjoj potjeri je vozač skrenuo na poljski put u blizini Murskog Središća i opet namjerno  udario u isti službeni automobil. Nakon toga je zastavljen, a tri osobe iz  vozila su uz uporabu sredstava prisileuhićene - kažu u PU međimurskoj.  Utvrđeno je da se radi o 19-godišnjaku i dvojici maloljetnika iz Međimurja. Vlasnica kuće je lakše ozlijeđena.

>> Pogledajte video- Pljačka i ubojstvo

Ključne riječi

Komentara 9

DU
Deleted user
00:28 08.01.2019.

To " bogatstvo Hrvatske" je već postalo toliko obijeyno da bez pardona nakon mraka ulaze u tuđa dvorišta ili njive i odnose što im se sviđa...poslije prodaju na sajmovima ili po birtijama.... naša se prijateljica žali da im nitko odd politike i policije ništa ne može ( ne želi)... a najmirniji su za vrijeme isplate socijalne pomoći i dječjeg doplatka.... tko?... pa svemirci, naravno

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
13:45 07.01.2019.

integrirani stupovi društva

Avatar MarkoHR
MarkoHR
14:03 07.01.2019.

Ovo sad u Međimurju postaje tempirana bomba, i još je samo pitanje trenutka kad će se čaša preliti.. Lokalni političari godinama samo mudro šute, nitko se ne želi javno zamjeriti iznošenjem ovog goručeg preteškog problema... Policija svoj dio kako-tako odrađuje,e, ali i oni su nemoćni, a građani trpe i podnose sve veći teror... Država troši silne milijune kuna, a jedna nacionalna, manjina sve je u životu podredila dobivanju što većih iznosa socijalne pomoći.. Sve te majke su "samohrane" makar godinama žive u braku sa muževima, velik broj njihove djece su s posebnim potrebama, invalidna.. Muževi voze automobile registrirane na tuđe ime, i do savršenstva su razvili sistem kako od države iskamčiti čim više novca..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije