Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ratni zločin u lici
Povratak na članak

Široka Kula: 20 godina od ubojstva 40 Hrvata, za nekima se još traga

Neki su spaljeni u svojim domovima, a njih 22 bačeno je u jame, masovne grobnice na Ljubovu.

Komentari 6

AK
akil
21:37 14.10.2011.

Ako zločince ne stigne ruka pravde,zasigurno će ih stići kletva onih kojima su ubili najmilije,kao i onih koji znaju strahote na ovim prostorima 1945.i 1992.god. Bili su to isti oni na čijim grobovima i danas neki iz najvišeg vrha lijepe naše odaju počast zajedno s \"prijateljima\"iz srbije.Žalosno.!

VL
PR
promatrac1965
11:03 15.10.2011.

Hoce li istrazna tijela RH podici optuznicu za pocinitelje, ako su u Srbiji? Ili ce nasci neki truli izgovor?

VL
PG
praseca gripa
21:29 15.10.2011.

Ocekujem komentar Milorada Pupovca,Stanimirovica,Uzelca! Za Hrvate se u ovoj zemlji nitko vise ne zauzimlje.Svi se po navadi uvlace Srbima,cak su im se najvisi duznosnici poceli ispricavat!

VL
OB
-obrisani-
13:56 20.10.2011.

Čudno je da se uopće i jedan medij danas osvrće na hrvatske žrtve, jer u režimu Nove praveDNOsti, poželjna je šutnja o tome, radi pomirenja sa agresorima - o srpskim žrtvama se smije pisati - dapače, čim više puta ponavljati stradanje obitelji zec

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
14:19 20.10.2011.

Vidi, vidi...konačno su i ovo spomenuli. Ja sam iskreno u šoku. Doduše o počiniteljima ne bih jer bi to moglo pokvariti naše \"dobrosusjedske odnose\" ali onako usput - hoće li se sad o onom drugom \"gospićkom slučaju\" ispisati čitave stranice i nahrupiti čitave delegacije na čelu s kompletnom vrhuškom ?!

VL
VE
velikazmija
14:23 03.11.2011.

cenzura ti si za obitelj zec jeli tako i ja bi mogao tisuću komenrtara napisati o zečevima nebi me brisao --ali kad pišem o kuljanima - širokoj kuli i 40 nezinih ljudi koji su poginuli -ubijeni zaklani ili spaljeni --štoto god nema ih i neznase kako su završili ti me lipo obrišeš i prije sam u ovom komentaru pitao izbačen je komentar -- ne čudim se to je nova pravednost kojoj je čak i obama na tom tragu --strava od svega a sad konkretno zašto niko ne ode u taj klenovac ---- srpsko selo i pita što znaju i gdje je nestalo 40 osoba da im se nezna trag -- nadam se da ce nova pravednost sa tadićem to riješiti prije pomirdbe --

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.