Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEIR AL-ZORA
Povratak na članak

Sirijska vojska prekinula opsadu aerodroma u naftom bogatoj pokrajini

"Postrojbe sirijske vojske u suradnji sa savezničkim snagama probile su opsadu vojnog aerodroma"

Komentari 8

GV
golub Vaso
08:54 10.09.2017.

američke lutke su čekale mjesecima 50 km od deir ez zoira da ISIL pokolje stanovnike, sada su se pokrenuli kad je herojska SAA odblokirala grad da spriječe napredak prema naftnim poljima

VL
Avatar Proleter
Proleter
09:19 10.09.2017.

SAA treba samo pričekati da Kurdi odvuku isilove snage sjeverno od grada i onda udariti zračni desant na sjevernu obalu Eufrata.

VL
PL
@ploto@
10:07 10.09.2017.

SAD su izgubile ISIL saveznike i sad se drže Kurda kojima pomažu da osvoje što veći teritorij bogat naftom gdje bi SAD imale svoje baze na sirijskom teritoriju.

VL
AN
Andrej50
11:12 10.09.2017.

"...u suradnji sa savezničkim snagama" Sačuvaj Bože napisati da su to Rusi!

VL
DU
Deleted user
11:59 10.09.2017.

Amerikaci su opet izgubili rat nakon što su u njega uložili milijarde dolara. Izrael koji je htio nametnuti svoju dominaciju nad Sirijom dobio je u zamjenu Iran i Ruse na samoj granici dok je Hezbolah dobio dva snažna saveznika. Biloo bi bolje Izraelu bilo da su sve ostavili kako je bilo.

VL
Avatar nekakav
nekakav
07:26 11.09.2017.

ako idemo malo dalje u povijest, prisjetit ćemo se događaja kad je američka avijacija 'greškom' nekoliko sati tukla položaje sirijske vojske baš kod tog grada, nakon kojeg su teroristi osvojili sve osim ove zračne luke. 60 vojnika sirijske vojske su ameri ubili. taman je tolko trajalo kolko je teroristima trebalo da pod takvom zaštitom odrade dogovoreni posao. nakon tog događaja, sve su maske pale, i odonda rusija više nije dozvolila ovakva iznenađenja. a mi i dalje ne znamo gdje su završile 34 rakete koje su ameri ispalili....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.