Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEGAO IZ HRVATSKE

Sirijac koji traži svoju kćer: 'U Italiji sam i želim natrag u Bosnu, tamo je moja djevojčica'

Sirijac
Foto: Twitter
06.10.2018.
u 16:50

G.W. tvrdi da je u Italiju otišao kako bi potražio svoju kćer. Naišao je na krijumčare koji su rekli da je njegova kćer s iračkom obitelji otišla u Italiju te da su platili 2000 eura da ih tamo odvedu.

Sirijac G.W. koji je nestao u Hrvatskoj nakon što je preko društvenih mreža uputio dramatičan apel u kojem je tvrdio kako ga je hrvatska policija na području Plitvica na silu odvojila od kćeri, registriran je u Italiji do koje je navodno došao preko Slovenije i Austrije, prenose RTL

G.W. tvrdi da je u Italiju otišao kako bi potražio svoju kćer. Naišao je na krijumčare koji su rekli da je njegova kćer s iračkom obitelji otišla u Italiju te da su platili 2000 eura da ih tamo odvedu. Zbog toga je otišao u Trst i Milan jer su mu ljudi koji su navodno pomogli iračkoj obitelji s kojom je bila njegova kćer, rekli da su je tamo vidjeli.

- Umoran sam i želim se vratiti u Bosnu ili Hrvatsku da je potražim. Tamo je moja djevojčica. Zapravo ne želim natrag u Hrvatsku jer je tamo opasna policija. Želim se vratiti u Bosnu - rekao je Sirijac.

Njemu u Italiji pomažu volonteri Isusovačke službe za izbjeglice koji mu pokušavaju pomoći da dođe do kćeri.

 

Ključne riječi

Komentara 38

MA
marcel
16:59 06.10.2018.

aha, pa si zato otišao u italiju a ne u bosnu..... treba te pendrekom po leđima da naučiš bolje lagat

MI
midea
16:56 06.10.2018.

opet laže!

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
17:40 06.10.2018.

Na kraju sapunice ispada da mu je maja sever kćer, pupovac tata a puhovski žena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije