Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napetost raste
Povratak na članak

Sirija: Ankara optužuje EU da 'štiti teroriste'

Nakon sastanka u Luxembourgu, ministri vanjskih poslova zemalja EU-a usvojili su deklaraciju kojom osuđuju jednostranu tursku vojnu akciju u sjeveroistočnoj Siriji te su pozvali Ankaru da povuče svoje snage iz tog područja.

Komentari 4

TE
TEUTA
23:57 14.10.2019.

Najbolje rjesenje bi bilo da Turci idu tamo odkuda su dosli prije 600 godina. Da nikada nisu ni dosli, zivot bi bio ljepsi.

VL
AA
aabbcc
01:01 15.10.2019.

Nafta, busotine, teroristi, plin, sankcije.... a niko ne spominje milijune nevino izbjeglih Sirijaca kod Sultana i kuda, gdje sa istim ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.