Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konferencija
Povratak na članak

'Širenje HEP-a, Plomin C i novi izvori nafte i plina dižu BDP i do 4 posto'

Neću dozvoliti da se ugasi Petrokemija, što će se dogoditi ako ne budemo proizvodili plin, kazao je ministar Vrdoljak

Komentari 7

KA
kafka
12:39 18.06.2015.

Nesposobnost, korupcija, uhljebljivanje, nepotizam, ..... žderu BDP i do 30% .!!!!

VL
LA
LaurenceofArabia
11:14 18.06.2015.

Kakve odurne lazi i manipulacije.....Jadran se ne smije busiti bez nacionalnog referenduma. Buducnost ove vlasti je neizvjesna i smijesno je da im dozvolimo da se drznu potpisati ugovore koji obvezuju cijelu zemlju ( i eventualno ju zaduzuju) nekoliko tjedana prije izbora. Kamo mu se zuri? Plomin C uzrokovao desetke smrti od raka pluca a oni idu graditi novi. Nije niti transparentno analizirano niti javno objavljeno koje poticaje iz EU mozemo dobiti za obnovljive izvore energije i na koji bi nacin to utjecalo na BDP. Pritom se na BDP zeli utjecati nekakvim pricama o plinu i nafti i Hrvatskoj kao energestkom divu, a da niste drugovi unistili Slavoniju mogli smo izvoziti hranu u pola Europe. Da niste bili lijeni otvarati radna mjesta....mah.....

VL
DU
Deleted user
15:52 18.06.2015.

Zasto je moj komentar obrisan????????? Niti sam koga uvrijedio niti sam rekao nesto sto ne stima! Dakle ponavljam: povecanje BDP-a na taj nacin je samo kozmeticko jer se privremeno smanjuje uvoz energenata. Trenutacni "rast" BDP-a od 0,5% je rezultat cinjenice da Hrvatska od prosinca do veljace nije uvezla ni barela nafte!!! Osim toga jeftine energije ima trenutacno na pretek i mozemo je daleko jeftinije uvazati nego sto je mozemo ikada proizvesti. Osim sto cemo ostaviti brdo dugova od gradnje!!!

VL
KA
KaNiDora
10:52 18.06.2015.

Kasno pališ ......

VL
KA
kajinx
14:24 18.06.2015.

Opet laže! Uništili ste sve što vrijedi u Hrvatskoj, sada je na redu Jadran. E, neće ići !

VL
R0
R00kie
11:40 18.06.2015.

svaka cast, nisam zadovoljan ovom vladom ali ovi projekti imaju moju potporu. ne mozemo se samo buniti mora se i raditi

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.