Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jak vjetar i grmljavina

Sinoćnje nevrijeme uzrokovalo brojne probleme u Vukovarsko-srijemskoj županiji

Grmljavinsko nevrijeme
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
03.08.2015.
u 09:39

Najviše posla bilo je za vatrogasce i djelatnike HEP-a koji su još na terenu kako bi sanirali sve posljedice nevremena

Posljedice nevremena, koje je sinoć pogodilo Vukovarsko-srijemsku županiju, još uvijek se otklanjaju. Prema riječima djelatnika iz Centra 112 sinoć, oko 22 sata, županiju je pogodilo nevrijeme praćeno jakim vjetrom, kišom i grmljavinom. Zabilježeno je više slučajeva slomljenih grana, polomljenih stabala… U podvožnjaku na izlazu iz Vinkovaca prema Vukovaru nakupila se i voda, što je otežavalo promet, a u nekoliko naselja nestalo je i električne energije.

– Najviše posla bilo je za vatrogasce i djelatnike HEP-a koji su još na terenu kako bi sanirali sve posljedice nevremena. Ipak, najvažnije je kako nije bilo nikakvih ljudskih ozljeda, rečeno nam je u Centru 112. Ističu i kako, na sreću, nije bilo leda tako da su voćnjaci, vinogradi i poljoprivredni usjevi ostali nedirnuti.

>> Veliko nevrijeme na zadarskom području, pijavica potrajala desetak minuta

Komentara 1

Avatar Becki konjusari
Becki konjusari
17:08 06.08.2021.

joooj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije