Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN POLICAJAC PUCAO

Sinjska policija tragala za muškarcem koji si je htio nauditi pa on krenuo vozilom na njih

Ilustracija
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/Ilustracija
19.08.2022.
u 21:06

Tijekom njihovog postupanja, muškarac je povećanom brzinom krenuo vozilom na policajce. Jedan je policajac zbog otklanjanja opasnosti od sebe i kolege iz vatrenog oružja ispalio hitac, a muškarac se,  ne usporavajući, vozilom udaljio s mjesta događaja, objavila je policija

Sinjska policija traga za muškarcem koji je vozilom krenuo na policajce, a zbog čega su oni morali pucati. 

Naime, policijska postaja Sinj je danas oko 16 sati, nakon zaprimanja informacije o nestanku muškarca, koji se u nepoznatom pravcu udaljio od kuće, uz postojanje sumnja da si isti želi nauditi,  odmah organizirala traganje za njim. Uključili su i pripadnike drugih žurnih službi, a sve kako bi ga pronašli. Policijski službenici koji su bili uključeni u traganje zaprimili su informaciju da je muškarac uočen u osobnom vozilu na benzinskoj pumpi na području Sinja.

Tijekom njihovog postupanja, muškarac je povećanom brzinom krenuo vozilom na policajce. Jedan je policajac zbog otklanjanja opasnosti od sebe i kolege iz vatrenog oružja ispalio hitac, a muškarac se,  ne usporavajući, vozilom udaljio s mjesta događaja, objavila je policija. 

U događaju nema ozlijeđenih osoba te je u tijeku traganje za muškarcem. 

Ključne riječi

Komentara 2

LJ
Ljudeman
23:03 19.08.2022.

A zašto ne pišete kako je onaj nov.nar sebi naudio. Važi li istina za sve ili su neki ljudi jednakiji od drugih?

SE
serđo12
22:12 19.08.2022.

Mogao bi to probat u Italiji, Njemačkoj , a da ne spominjemo Amere koji puno ovakvih godišnje ubiju !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije