Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed 1. svibnja
Povratak na članak

Sindikati traže plaće od kojih će se dostojno živjeti, a ne preživljavati

U RH su životni troškovi kao u EU, dok plaće solidno zaostaju pa sindikati traže povećanje plaća. To će značiti i veće mirovine, kaže Sever

Komentari 2

Avatar El Indio
El Indio
07:44 25.04.2017.

E jadan radnik sa takvim sindikatom, za praznik organiziraju prosvjed i pametuju? Zasto se ne organizira u sred radnog tjedna? Kako Francuskoj, Njemackoj....? Da europski sindikati organiziraju prosvjede na neradne dane mi bi bili Svicarska za njih. A da zaboravioio sam. I da nasi sindikati organiziraju prosvjed na radni dan skupilo bi se stotinjak i onda se cudimo zasto smo tu gdje jesmo

VL
AA
aaagotal
07:01 25.04.2017.

Da, prošao mi je život u čekanju boljega! Radnici su u RH ljudi drugog reda? Dokle! A o penzioneri a neću ni misliti! Prošlo je već kupljenih 15 godina, a penzioneri ne mogu u ovoj zemlji dobiti ni minimum, aum, a to je 400€? Osim lažnih boraca u RH nitko ne treba živjeti? Maknite nam lažne penzioneri s vrata da mogu živjeti oni koji su to zaradili !!! ???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.