Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvani na sastanak
Povratak na članak

Sindikat učitelja: Fuchsu ćemo predstaviti podatke o uvjetima rada u pandemiji

Poručuju kako su se kao sindikat primarno borili za rješavanje problematike zaostajanja plaća, ali da u sustavu postoje i brojni drugi problemi koje je potrebno rješavati

Komentari 1

MK
MKinkognito60
19:23 25.11.2020.

Krenite prosvjetari opet u štrajk, ovaj put jedan od pregovarača će biti vrlo ljuti roditelji. Rezultat će biti kiša prijava sa imenom i prezimenom i tvrdim dokazima, to će dovesti do sita koji će pljevu odbacit. Očito vas smeta što ne možete sakriti nesposobnost na online nastave koja može imati svjedoke izvan učionice. Sad imam unuke u osnovnoj školi ba baš bi volio sada štrajk, e badale bi i sudske prijave i odštete koje bi pojele sve ono što je država dala nekima. Ima ih koji su zalućili ali im je uzeto kako bi se dalo onima koji su glasniji i bezobrazniji. Ajde štrajkajte, zapamtite dosegnut ću sudske pobjede a time i nastaje sudska praksa.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.