Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Savjesna i odgovorna
Povratak na članak

Sindikat razočaran, Vlada traži smjenu predsjednice NO RIZ-a

Predsjednik Uprave tvrtke Željko Marić smatra da Vlada mora opravdati zašto štite "nekoga tko je radio gubitke i razrješuju nekoga tko je zaštitio tvrtku i vlasništvo u tom momentu".

Komentari 2

Avatar Prodanović
Prodanović
06:01 13.12.2012.

Roman Klancir je izuzetno sposoban ekonomist, mislim da bi bilo bolje da je u Upravi!!!!

VL
OB
-obrisani-
20:43 14.12.2012.

Vladajući će postavljati svoje odabrane poslušnike ako ih ima, a ako nema do daljnjega ostaju bivši poslušnici, koji im ne predstavljaju problem. Sindikati su do sada uglavnom trebali naučiti da su poraženi i da će ih ovi ciljano uništiti. Samo on i koji im se priklone ostaju. Možda imaju kupca pa da i ovu tvrtku unovće a radnike unesreće. Ovo nije usamljen slućaj kada se smjenjuje onaj tko je uspješno zaštitio tvrtku, a postavlja onaj koji će je uništiti. Kada bi vladajući radili odgovorno i savjesno, cijenili bi nečiji rad, nečiju zaslugu. Oni su samo dogovorno ufoteljene nesposobne ........ Nije im cilj da nas izvedu iz ove krize, već da nas još dublje sahrane. Bahatost i borba za vlast ih tjera dalje u boj na napaćeni pokradeni narod. Do kada će se ovo podnositi?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.