Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žele ukinuti odmore
Povratak na članak

Sindikat predlaže skraćivanje nastavnih sati na 30 minuta: 'Neizdrživ je rad pod maskama'

Predlažu i da se dopunska, dodatna i izborna nastava, organizirana u kombiniranim skupinama, održava virtualno

Komentari 4

AA
aabbcc
18:55 10.09.2020.

Jel to djecu pripremaju za teska radnicka zanimanja i rad pod maskom 8-10 sati, ako je tako treba poceti uciti od malena.

VL
ZS
zstanfel
18:02 09.09.2020.

Sindikat kururga kaže da ne mogu operirati duže od 30 min pod maskom, pa će prekidati operacije u skladu sa smjernicama nastavničkog sindikata. Pa, šta bude-bude!

VL
BI
Biouskoli91
17:03 09.09.2020.

Uciteljima je tesko..... a kako je tek djeci? To nije bitno? Bagra lopovska....

VL
MK
MKinkognito60
16:09 09.09.2020.

Ovo što traže mogu razumjeti kao sarkazam jer dijete bez odmora posaje zombi ili hiperaktivno. Ne mogu raditi pod maskama, a toliko je radnih mjesta gdje su maske obavezne iti takve kroz koje je teško disati pa rade 8 i više sati. Uostalom ako im to uspije vjerovatno će doživjeti revolt roditelja pa će biti i socijalnih nemira. Mislim, da se više boje onog dijela online nastave jer će biti na pogledu i roditelja i možda nekog za koga neće moći reći kako nije kvalificiran ocjenjivati njihov rad. Sada tvrdim kako ih je barem 30% koji bi bili negativno ocijenjeni, pred kamerama bi se to vidjelo i više. Kako to misle oni bi dok dođu iz razreda u razred skinuli masku, djecu zaposlili do promjene nastavnika, oduzeli bi im i 5 minutno opuštanje. Oni bi i wc otišli, učenici bi morali moliti za takav privilegij. Moram se zapitati jesu li uopće humanisti ili tirani.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.