Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Posebni uvjeti rada'
Povratak na članak

Sindikat od Jandrokovića zatražio dodatak za iznošenje Pernara iz Sabora

"Jedino rješenje je priznavanje dodataka na posebne uvjete rada u vidu dodatka za iznošenje Pernara iz Sabora, uz napomenu da bi dodatak trebalo postotno povećati u slučaju učestalog iznošenja nekog korpulentnijeg saborskog zastupnika, poput npr. Mire Bulja"

Komentari 4

GI
giannimichelis
11:41 05.04.2019.

Platit će vam Milorad u naturi.

VL
DU
Deleted user
11:30 05.04.2019.

Mislim da bi bilo najbolje opoziciji zabraniti ulazak u sabor , tak da hadeze može sam i nesmetano dalje uništavati Hrvatsku uz pomoć domoljuba i crkve ,...…..

VL
Avatar Mi sami
Mi sami
16:21 05.04.2019.

Kojim danima se iznosi smeće iz Sabora?

VL
ST
Starotopoljanin
12:57 05.04.2019.

trbaju soker upotrijebiti i onda ga na tacke staviti ,i odvesti u savu,da odpliva do beograda,a ne da sjedi takav u saboru i provocira nas hrvate,do kada samo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.