Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruke
Povratak na članak

Sindikat metalaca Hrvatske spreman i na generalni štrajk

– Na izborima birajte one koji će ispuniti naše sindikalne zahtjeve – poručio je Dragičević članovma kojih je u Hrvatskoj oko 20.000

Komentari 1

KR
krka
11:53 23.11.2011.

Glasajte samo za one koji vam buju davali lovu, delal bu neko drugi! Odgovorite, koga je u Hrvatskoj zaštitil sindikat? Za njih vrijedi ona, nama dobro, vama kak bu bu. I oni još imaju kaj za povedati. Ja sam jo dok sam delal, 2001 izašel iz tog kopleraja /PPDIV/, jer nikaj NIKAD nisu činili za radnika. Pukel sam kad je na sastanku povjerenik, nakon pitanja zakaj su tak male plače a delamo puno, i prekovremeno, odgovoril da vjeruje gazdi da stvarno nema love i da bu povišica kad bu imal! Pretpostavljam slutite, povišicu ni danas nije feudalac dal. Još uvijek se dela prekovremeno po sistemu vura za vuru, u otorak ste doma za nedjelju, u srijedu delate 8/8... i tak u nedogled .Sindikat veli da je po zakonu.....???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.