Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
održan ispred MZO-a
Povratak na članak

Sindikat hrvatskih učitelja: Nismo uključeni u organizaciju prosvjeda, održan je zbog medijske pažnje

Sindikat hrvatskih učitelja za idući je tjedan dogovorio sastanak s ministrom Radovanom Fuchsom, kako kažu, bez pretjeranih poteškoća

Komentari 1

SI
sisavac
13:43 25.11.2020.

ja bih molio da se objave podaci kolko efektivno učitelji rade, dal je to 14, 18, sati, školskih, tjedno, ili kolko. na što sve imaju pravo, putne, hranu, cipelarinu, dodatke, i kakve. kolko na staž dobivaju, kolko im se dodatno plaća za njih nepotreban magisterij, doktorat... nek pitaju slovenske kolege, kako i koliko oni rade, i koliku plaću za to dobiju. nikad više naši učitelji ne bi izašli na cestu prosvjedovati. ne bi dali ni da se čuje za njih. što sad traže? beneficirani radni staž, teško im je snimiti video od pol sata i pustiti djeci? imamo razrede sa 12-14 djece. umjesto najmanje 25. pola ih otpustiti, druga polovica bude radila, rezultati će biti isti, a troškovi manji. pola škola zatvoriti jer nismo bogati tolko da možemo plaćati ravnateljicu, 2 čistačice i podvornika, plus režije škole u koju ide 11 učenika.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.