Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPARLAMENTARAC
Povratak na članak

Sinčić obećao pomoći Omišlju oko prigovora za izgradnju LNG terminala

Općina Omišalj priopćila je kako je hrvatski europarlamentarac Ivan Vilibor Sinčić posjetio tu općinu i u razgovoru s načelnicom Mirelom Ahmetović  naveo kako će intenzivirati razgovore sa Zelenima oko prigovora poslanog Europskoj komisiji.

Komentari 5

DU
Deleted user
11:53 28.08.2019.

pa sincicu tko ce tebe pitati i sto ces napisati za jedan medjunarodni energetski projekt....nema od tog tvog piskaranja nista.....

VL
IV
IvoDivo
16:25 28.08.2019.

Našli su pravu bitangu, vječitog parazita za pomoć. Svim tim bitangama treba isključiti plin i ostale energente

VL
CR
CroZrakomlatNo1
12:36 28.08.2019.

Prirodu je stvoria i nama poklonia dragi Bog. Mi smo duzni radit, zaradit, prezivit...tako da je Bogu drago kada vidi kako njegov izabrani narod prosperira! Za Boga i lipu nasu Hrvatsku!

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:07 28.08.2019.

agenda EU-a jest gradnja LNG terminala... EU je i dala neki novac za ovaj projekt. tako da, hm, sinčiću, crni sine, zakasnio si, neće polučiti političke poene u ovom projektu. ono protiv čega trebaš biti jest da će ovaj projekt izazvati poskupljenje plina za 40%! jer nema LNG terminala koji može cijenom i količinama konkurirati plinu iz 'cijevi'! bez one famozne naknade u cijeni plina, za pokrivanje sigurnosti dobave, koju je vlada uredbom, tj. dekretom, odredila, nema ni govora o granji lng terminala. ali uredba postoji, kad se LNG izgradi i pusti u pogon, ide plin gore, uvodi se naknada, iz koje će se 'investitoru' isplaćivati sasvim fina zarada... to je projekt kojim nam se dodatno uvodi novi porez. porez na nešto što inače imamo i bez naknade, ali 'rusi' su u pitanju, ovisnost o njima je opasna, posebno za američke interese. pa ćemo lijepo plin plaćati skuplje. i onda ajmo govoriti o konkurentnoj hrvatskoj industriji, kad politika uvodi novi porez... radi tuđih interesa.

VL
DJ
DjD
23:50 28.08.2019.

Nemoj pomagati Sinčiću, ko Boga te molimo. Ali mi tebi možemo, kakve tablete trebaš?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.