Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privedena Splićanka

Sina (17) navela na seks, a sada je ponovno privedena jer ga je zlostavljala i prije

pedofilija, zlostavljanje
Foto: Thinkstock
02.02.2019.
u 11:50

Sumnja se da je sina seksualno zlostavljala i 2007. te 2008. godine kada je on imao sedam tj. osam godina

Policija je drugi puta uhitila 46-godišnju ženu s područja Splita koju sumnjiče da je seksualno zlostavljala svoga maloljetnog sina.

Žena je prvi puta privedena u rujnu prošle godine pod sumnjom da je tada 17-godišnjeg sina navela na seksualni odnos, a branila se tvrdeći da sin laže po nalogu oca s kojim se razvela, piše Slobodna Dalmacija.

Sud joj je tada odredio istražni zatvor u kojem je provela 50 dana, a kada je izašla morala je poštovati mjeru opreza zabrane kontaktiranja sa sinom.

Istraga je tada nastavljena te je zbog najnovijih otkrića majka u petak ponovno privedena.

Sumnja se da je sina seksualno zlostavljala i 2007. te 2008. godine kada je on imao sedam tj. osam godina.

Iako je tužiteljstvo tražilo da se majci odredit protiv, sudac je to odbio jer majka i sin više ne žive zajedno, a on je napunio 18 godina i nije više maloljetan. Također, nad majkom je otpije na snazi zabrana približavanja i kontaktiran ja sa sinom.

Komentara 7

Avatar Thc
Thc
12:18 02.02.2019.

Jbte di ide ovaj svijet....

Avatar duka4
duka4
15:05 02.02.2019.

Bitno da je sud njoj dodjelio dijete, samo jer je zena, pa makar i zčostavljacica. Treba tata sad da tuzi i nju i sud sto su mu djete upropastili

CV
cvikcange
12:29 02.02.2019.

Ono kad ti mozak zablokira. Ovo moj mozak ne uspjeva "procesuirati". Je li ovo moguće? Kod osoba bez intelektualnog defekta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije