Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt Marije Kopić

Sin starice (75) koja je stradala u dizalu: Više od četiri sata nitko nije javio da je preminula

17.01.2024.
u 06:33

Krešimir Kopić: Ako je istina da su je samu stavili u dizalo koje nema kontrolnu ploču i njime se ljudi ni ne smiju voziti, onda je to zastrašujuće

Komentara 7

TA
Talleyard
08:50 17.01.2024.

Realnost je ta da djeca uglavnom nemaju nikakvu odgovornost za svoje starce, naročito kada odu u tuđinu, sve očekuju od društva i da bi što više naslijedili. U Švicarskoj starci nakon 65 godina dok su živi nikavu imovinu ne mogu dati djeci i nakon smrti se prvo namire svi dugovi prema državi, a djeci što ostane, a ako nije dovoljno djeca moraju vratiti i ono što su dobili prije 65 godina.

PO
Poganec
07:34 17.01.2024.

Ipak u domovima za starije nije nista po propisima, Najveci faktor je zarada …

Avatar Centurion
Centurion
09:47 17.01.2024.

Jadna starica. Socijalna služba je veliko o kao što veli Aka. Znamo njihov način rada. Sve smeće, kad tad ispliva na površinu i što onda!?.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije