Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Morate shvatiti...'

Sin Putinova glasnogovornika odbio mobilizaciju: 'Rješavat ću to na drugoj razini'

FILE PHOTO: Kremlin spokesman Dmitry Peskov attends a news conference in Moscow
Foto: SPUTNIK/REUTERS
1/4
22.09.2022.
u 11:51

Istaknuo je i kako se u dokumentima ne smije navoditi kao dragovoljac, no da će otići tamo ako mu Vladimir Vladimirovič tako kaže

Nakon što je ruski predsjednik Vladimir Putin proglasio djelomičnu mobilizaciju, Dmitrij Nizovtsev, voditelj emisije YouTube kanala kojeg su pokrenuli pristaše Alekseja Navaljnog, nazvao je Nikolaja Peskova, sina glasnogovornika Kremlja Dmitrija Peskova, uživo u eteru. Nizovcev mu je pod krinkom dužnosnika naredio da zbog mobilizacije sutradan u 10 sati dođe na liječnički pregled.

- Morate shvatiti, ako znate da sam ja gospodin Peskov, koliko je pogrešno što sam tamo. Ukratko, rješavat ću to na drugoj razini - odgovorio je Peskovljev sin te naveo da nije dao suglasnost da ga se prijavi u dragovoljce, navodi The Insider.

- Moram razumjeti što se događa i koja su moja prava. Da me sutra odvedu, vjerujte, ni vama ni meni to ne treba. Nije mi problem braniti domovinu, ali moram razumjeti svrhu mog pojavljivanja tamo. Govorim o određenim političkim nijansama - dodao je. 

Istaknuo je i kako se u dokumentima ne smije navoditi kao dragovoljac, no da će otići tamo ako mu Vladimir Vladimirovič tako kaže. 

VIDEO Vladimir Putin u govoru poslao poruku Zapadu: 'Ne blefiram!'

Podsjetimo, ruski predsjednik Vladimir Putin jučer se obratio naciji, a u svom govoru naredio je djelomičnu mobilizaciju te je podržao referendume u područjima Ukrajine koja su pod ruskom okupacijom. 

– Građani Donjecke i Luganske Narodne Republike, Hersona i Zaporožja i drugih područja slobodnih od nacističkog režima, razgovarat ćemo o koracima zaštite našeg suvereniteta, potpori, volji i želji naših građana da sami odlučuju o svojoj volji – rekao je uvodno, a cijeli govor možete pogledati OVDJE

Komentara 9

GL
glištun
12:43 22.09.2022.

Povedi onda i tatu i Vladimira u rovove....

DU
Deleted user
12:41 22.09.2022.

Svi ti likovi biti će likvidirani prije ili kasnije zajedno sa svojom djecom, to je jednostavnu ruska tradicija.

Avatar Payback
Payback
12:15 22.09.2022.

Super je peskov to izveo! Nawalny će biti slijedeći predsjednik normalne poslijeratne Rusije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije