Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Đakić

Sin HDZ-ovog zastupnika pravoslavni Božić čestitao slikom ustaše koji drži glavu četnika

Ivan Đakić
Foto: Facebook
1/4
07.01.2019.
u 17:36

Nisam nacionalist i ispričavam se. Želim im sretan Božić. Stvarno mi nije bila namjera nikoga uvrijediti, poručio je Ivan Đakić.

Ivan Đakić, sin HDZ-ovog saborskog zastupnika Josipa Đakića, objavio je neprimjerenu poruku na svom Facebook profilu te je potom ubrzo obrisao. Naime, uz poruku 'Svim prijateljima ‘srbicima’ sretan bozic' objavio je fotografiju na kojoj ustaša u ruci drži glavu mrtvog četnika.

Forum mladih SDP-a podijelio je na Twitteru spornu fotografiju i poručio:

- Ako to nije govor mržnje, onda ne znamo što je. Pozivamo nadležne institucije da reagiraju jer ovo je još jedan od nedopustivih činova!

 

Zastupnik Đakić kratko je proučio kako to ne želi komentirati, napominjući kako sin ne živi s njim te da se o svemu tome pita njegovog sina, piše 24sata i navodi reakciju samog Ivana Đakića:

- Objavu sam slučajno podijelio te je obrisao nakon minute. Nisam nacionalist i ispričavam se. Želim im sretan Božić. Stvarno mi nije bila namjera nikoga uvrijediti. Imam puno prijatelja Srba, čak i poslovnih partnera s kojima sam u super odnosu.

Dodajmo kako je Ivana Đakića novinar Ivan Žada u listopadu prošle godine kazneno prijavio Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici jer mu je prijetio zbog tekstova koje je pisao o njegovom ocu. DORH je naknadno podignuo optužnicu zbog prijetnji.

Video - Osvanuo grafit srp i čekić na spomeniku Franji Tuđmanu

Komentara 152

Avatar Mirko224
Mirko224
18:25 07.01.2019.

Čemu se pasuljari čudite.Pa to je satira al pari vašim novostima.

PR
Pušing_Rođo
18:03 07.01.2019.

Ovo.je nista? Kako nista? Pa u usporedbi npr. Sto ucini sin krajisnika Darku pajcicu, ili mladicu od 16 godina sto ga likvidirase na ovcari..... njegov otac sudjeluje u vladi milorada pupovca i ovo je samo plod satire

NA
NasaSenkica
18:56 07.01.2019.

Sto se ovi iz sdp osjecaju prozvani haha..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije