Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća

Sin grčkog milijunaša Porscheom se zabio u auto s majkom i djetetom, četvero mrtvih

Nesreća, Grčka
Foto: Screenshot YouTube
1/2
28.02.2017.
u 12:19

George Vakakis (24) jurećim je Porscheom naletio na Hondu Civic koja je bila parkirana na odmorištu uz autocestu

Četiri osobe poginule su u stravičnoj nesreći koja se dogodila u Grčkoj. Naime, sin grčkog multimilijunaša svojim se Porscheom zabio u parkirani automobil, nakon čega su se oba vozila zapalila.

George Vakakis (24) jurećim je Porscheom naletio na Hondu Civic koja je bila parkirana na odmorištu uz autocestu, a u automobilu su bili 33-godišnja majka i trogodišnje dijete, piše RT. Oni su čekali oca koji je bio u zgradi na odmorištu. Čim je čuo udarac izišao je van i vidio dva automobila u plamenu.

Svi putnici su poginuli, a u Porscheu je bio i suputnik Andreas Georgakopoulos (24) koji je izletio kroz prozor automobila jer nije bio vezan.

Mladić je bio sin grčkog biznismena Apostolosa Vakakisa koji je vlasnik maloprodajnih trgovina Jumbo u Grčkoj, Bugarskoj, Srbiji, Rumunjskoj, na Cipru i Kosovu te u Albaniji i Makedoniji. 

>> Automobil udario u pil i zapalio se, poginula 20-godišnjakinja

Komentara 4

SL
Stef_Lukac
22:26 28.02.2017.

Bahati seljačizam: "Mi možemo sve i neće nam nitko ništa". Tako se nekako ponašaju i djeca naših političara. Poznajem čovjeka iz Bandićeve 365 stranke koji tvrdi da mu policija ne može ništa, i odgovorno tvrdim da je to što je on rekao istina. Spreman sam i pred sudom to potvrditi, jer za to imam svjedoke. Vrijeme je da se takvim monstrumima koji se skrivaju iza leđa moćnih političara stane na kraj, jer njihova djela nam dovoljno govore.

Avatar cluesblues
cluesblues
05:32 01.03.2017.

...ovo je horor...

Avatar antonija17
antonija17
09:16 01.03.2017.

Dok bedasti roditelji privrjeduju njihova dijeca okolo ubijaju. Dal ti roditelji uopste misle da su nesto postigli u zivotu. Pa oni su zakazali do kraja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije