Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZLOČIN U DUGOJ RESI

Raspetljava se tragedija: Sin je uhićen i surađuje s policijom, ali važan detalj još je nepoznat

Karlovac: Privođenje Marijana Perušića za ubojstvo oca Antuna
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/5
14.05.2020.
u 12:27

Činjenica je da je Marijan, nakon što je ubio oca Antona (61), policiju čekao u dvorištu obiteljske kuće i nije pružao otpor već je surađivao tijekom istrage

Marijan P. (40) iz dugoreškog naselja Varoš priveden je danas na ispitivanje na Županijski sud u Karlovcu. Sucu će morati objasniti zbog čega je dan ranije, u srijedu poslije 10 sati, nožem ubio oca. Navodno je napadu prethodila svađa, no što se točno dogodilo u obiteljskoj kući jučer ujutro rasvijetlit će istraga.

Činjenica je da je Marijan, nakon što je ubio oca Antona (61), policiju čekao u dvorištu obiteljske kuće i nije pružao otpor, već je surađivao tijekom istrage. Daljnja vještačenja pokazat će i je li sin bio ubrojiv u trenutku tragedije te je li bio pod utjecajem bilo kakvih supstancija.

U obiteljskoj kući Marijan je živio s bratom i roditeljima.

Karlovac: Privođenje Marijana Perušića za ubojstvo oca Antuna
1/8

"Prema rezultatima očevida i prikupljenim podacima, postoje osnovane sumnje da je uhićeni 40-godišnjak 13. svibnja 2020. oko 10.30 sati na području Duga Rese nožem zadao više uboda 61-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je preminuo na mjestu događaja zbog zadobivenih ozljeda. Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu izdalo je nalog za obdukciju smrtno stradalog 61-godišnjaka te se poduzimanju i druge izvidne i dokazne radnje", stoji u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva.

Nakon ispitivanja bit će poznato hoće li osumnjičeni biti zadržan u pritvoru.

VIDEO: Duga Resa: U naselju Varoš hladnim oružjem ubijen muškarac

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:51 14.05.2020.

ovim člankom niste niš raspetljali već ponovili što ste napisali u prethodna dva članka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije