Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Preostala im septička

Nova zgrada Vodovoda u Makarskoj nema – kanalizaciju

Makarska
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
19.01.2018.
u 14:16

Direktor Vodovoda Šimun Borić kaže da izgradnja kanalizacijskog sustava nije ovisila o njima

Nova zgrada Vodovoda u Makarskoj ima jedan vrlo važan problem. Nema kanalizaciju.

Zgrada, čija je izgradnja počela u lipnju 2016. na predjelu Bilaje, nema kanalizacijski sustav, pa bi se fekalije trebale zbrinjavati u septičkoj jami, piše Slobodna Dalmacija.

Direktor Vodovoda Šimun Borić kaže da izgradnja kanalizacijskog sustava nije ovisila o njima.

– Često se moglo čuti da se spominje, pogotovo u političkim krugovima, da Vodovod nije u stanju ni zgradu s kanalizacijom napraviti. Međutim, to nije bilo do nas, a da jest, odavno bi već bilo napravljeno. S izgradnjom kanalizacijskog sustava došli smo do trgovačkog centra Kaufland na predjelu Volicija. Dalje nismo mogli proći i dalje ne možemo sve dok se na tome mjestu ne napravi cestovna petlja. Bili smo na nekoliko sastanaka s predstavnicima Hrvatskih cesta, ali još uvijek ništa od toga. Lokacijska dozvola nas čeka, ali ne možemo ništa početi dok se ne bude znala konačna varijanta petlje – dodaje Borić, koji naglašava kako poput njih ni obližnji Super Konzum, ali ni sve kuće u tom dijelu grada nemaju kanalizaciju.

Pogledajte i galeriju fotografija koje su nas nasmijale, ali i šokirale - najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Makarska
1/30

Komentara 10

PR
propalismoFranjoskroz
14:56 19.01.2018.

Pa veliko je more...

ST
Stipan
14:46 19.01.2018.

Ništa čudno u ludoj kući .

GA
gamarema
15:38 19.01.2018.

Pa šta je tu sporno. Građevina se nalazi na dijelu grada koji nema kanalizaciju tj. koji nije spojen na gradsku mrežu, ali zato postoji septička jama.! Kad sam vidio naslov mislio sam već da su zaboravili stavit ikakvu kanalizaciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije