Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Nova zgrada Vodovoda u Makarskoj nema – kanalizaciju

Direktor Vodovoda Šimun Borić kaže da izgradnja kanalizacijskog sustava nije ovisila o njima
19. siječnja 2018. u 14:16 10 komentara 1339 prikaza
Makarska
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Nova zgrada Vodovoda u Makarskoj ima jedan vrlo važan problem. Nema kanalizaciju.

Plitvička jezera Plitvička jezera 'Nemamo ni kanalizaciju, a za pet godina možemo biti Austrija'

Zgrada, čija je izgradnja počela u lipnju 2016. na predjelu Bilaje, nema kanalizacijski sustav, pa bi se fekalije trebale zbrinjavati u septičkoj jami, piše Slobodna Dalmacija.

Direktor Vodovoda Šimun Borić kaže da izgradnja kanalizacijskog sustava nije ovisila o njima.

– Često se moglo čuti da se spominje, pogotovo u političkim krugovima, da Vodovod nije u stanju ni zgradu s kanalizacijom napraviti. Međutim, to nije bilo do nas, a da jest, odavno bi već bilo napravljeno. S izgradnjom kanalizacijskog sustava došli smo do trgovačkog centra Kaufland na predjelu Volicija. Dalje nismo mogli proći i dalje ne možemo sve dok se na tome mjestu ne napravi cestovna petlja. Bili smo na nekoliko sastanaka s predstavnicima Hrvatskih cesta, ali još uvijek ništa od toga. Lokacijska dozvola nas čeka, ali ne možemo ništa početi dok se ne bude znala konačna varijanta petlje – dodaje Borić, koji naglašava kako poput njih ni obližnji Super Konzum, ali ni sve kuće u tom dijelu grada nemaju kanalizaciju.

Pogledajte i galeriju fotografija koje su nas nasmijale, ali i šokirale - najveći hit dolazi iz središta Zagreba:

Makarska
1 / 30
Mnoge šokantne ili smiješne fotografije objavljene na društvenim mrežama u kratkom roku postanu viralne zahvaljujući brojnim lajkovima i komentarima. Upravo neke od njih donosimo vam u našem pregledu.
Kupinečki Kraljevec Kanalizacija kroz selo prošla, a cesta nakon toga ostala loša Odvodnja Odvodnja Junaci iz Zagrebačkog holdinga oduševili građanku u gluho doba noći Građani bez vode NEMAMO VODOVOD, VIDIMO TRG Dođe nam da na fontanama peremo veš kad bunari presuše
Advent u Dalmaciji
Advent u Dalmaciji
Vrijeme je za lampice, druženje i blagdansko raspoloženje
  • propalismoFranjoskroz:

    Pa veliko je more...

  • Stipan:

    Ništa čudno u ludoj kući .

  • gamarema:

    Pa šta je tu sporno. Građevina se nalazi na dijelu grada koji nema kanalizaciju tj. koji nije spojen na gradsku mrežu, ali zato postoji septička jama.! Kad sam vidio naslov mislio sam već da su zaboravili stavit ikakvu kanalizaciju.