Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN ŠIMONOVIĆ
Povratak na članak

Šimonović: Jednu usijanu stolicu mijenjam drugom koja ima čavle

Ako se u lipnju ne otvore pregovori s Europskom unijom o pravosuđu, otići ću teška srca, kaže ministar.

Komentari 14

OB
-obrisani-
23:14 04.05.2010.

Šimonoviću - Hrvatska kao rezerna opcija! Što reći Više!

VL
BJ
bjuri47
09:51 05.05.2010.

valjda je šimunović nagrađen jer je policija privela 4.000 huligana a pravosuđe nijednog nije osudilo na zatvorsku kaznu...nevjerojatno...

VL
BI
bizzwizz05
22:14 04.05.2010.

i ja bi na europsku funkciju rađe nego naganjati zakone i kokošare koji su zbog rata postali tajkuni po hrvatskoj. -lagano okolo na audijencije, probavati hranu i vina, putovati... i naravno doći \'\'odati poštovanje\'\' zemljici u kolovozu na svojoj jedrilici,, obići par dobrih otočnih restorana...i tak.. lipi pozdrav .

VL
FE
Fedele
22:14 04.05.2010.

Sve zadaće koje je do sada obavljao kao Vladin dužnosnik, Šimonović je obavljao časno, pošteno, savjesno i angažirano. Lege artis ! Šteta je što mu se trenutna dužnost ministra pravosudja preklapa sa novom dužnošću. Da je ostao još neko vrijeme, bez sumnje bi uveo još više reda u kaos koji u našem pravosudju još uvijek nije potpuno doveden u red. Ne treba dvojiti da će i na novoj dužnosti, pri OUN-a, opravdati ukazano mu povjerenje. Poželimo mu sreću.

VL
LU
Lujo123
22:18 04.05.2010.

Sretan put ovom \"kadru\" nesposobnom i neefikasnom - ne vratio se nikad! Ide na pravo mjesto činovnika od kojih i tak nitko ništa ne očekuje. Sjetite se samo svih onih UN činovnika koji su defilirali RH u vrijeme dok smo krvarili iz svih rana - gledali su to, vidje li su i kaj su napravili - ama baš ništa! Isto tak i ovaj \"kadar\" na mjestu ministra u RH nije napravil ama baš ništa kak ni na novoj \"dužnosti\" ne bu napravil ama baš ništa. Sjetite se samo njegovih izjava kak nasilništvo nad djecom u RH i nije nekaj o čemu treba posebno brinuti i kak bu on predložil promjenu zakona ak to nasilništvo eskalira! Idiot prokleti! Tak su govorili i oni \"slastičari\" za vrijeme Domovinskog rata i sad se ovaj idiot bude jako lijepo uklopil u tu kulturu \"ne činjenja\" i pobiranja ogromnih novaca i bjesomučnog putovanja ovim bijelim usranim svijetom. Još jednom - sretan mu put i ne vratil se nikad - pa ni tad!!!

VL
AU
autoritet
23:23 04.05.2010.

ovo je bijedna izdaja. sram vas bilo, šimonoviću! očito smo vas precjenili.

VL
OB
-obrisani-
00:19 05.05.2010.

Ovo meni zvuči pomalo smiješno. Pa jasno da je krio kandidaturu da se ne blamira, a da je popušio u početku ne bi znali ni mi ni premijerka. Sad je malo jasnije zašto se ovako dobar stručnjak toliko blamirao u ovoj katastrofalnoj vladi i zašto pravosuđe divlja bez posljedica. Pripremao je čovjek kufere. \"Zbogom Selma, o, putuj Selma, ali moliim te ne naginji se kroz prozor.....\"

VL
VU
vulgaris
05:30 05.05.2010.

zamijenio čoek usijanu stolicu i plaću od 18.000 kuna onom bodljikavom. ali kad na nju svakog mjeseca rasporedi 30.000$ + privilegije probadanje neće biti tako oštro kao što se doima

VL
KU
kumajela
07:32 05.05.2010.

Mila moja PRASEĆA GRIPICE, Hvala Vam za ovu poslovicu koju nikada do jutros ne čuh. A vjerujte, svašta sam čula. Tako sam se dobro nasmijala.

VL
KU
kumajela
07:34 05.05.2010.

Mučenik. Trebamo pokrenuti postupak za njegovu zaživotnu beatifikaciju. Molila bih da mi se nabroji čime smo mi to platili. Što će nama to donijeti.

VL
KU
kumajela
07:40 05.05.2010.

Bila sam na mreži istom kad je ova vijest ušla u javnost. Trebali stre vidjeti komentare, sasvim drukčije od ovih ovdje. Kako su ljigave ulizice pohrlile čestitati našem svecu. Kuma Jela je zaradila debeli minus samo zato što je, sirotica,, napisala: Ode nam Šimonović u sladoledare!

VL
VP
Valentina Prokić
08:38 05.05.2010.

Aplicirao čovjek, dobio posao i sad je to vijest !?! Ima naših ljudi i na interesantnijim pozicijama u UNu i raznim drugim organizacijama, samo je sad upao jedan koji je \"poznat\" pa je to vijest. Interesantno je da je aplicirao za poziciju dok je bio zaposlen u Vladi, valjda mu nije bilo dobro. Obavijestio šeficu tek kad je ušao u zadnji krug, pa normalno, morao je jer bi se inače iznenadila kad bi je nazvali da vide kakav je radnik. Toliko o blah blahu kad je došao na poziciju...busanju u prsa...i veličanju svoje patriotske dužnosti...i bi blah blah...Jedan savjet...ne vjeruj tamo nikome jer žele tvoju poziciju i ako se pokažeš predobar...letiš...znam iz iskustva ...

VL
KU
kumajela
20:56 05.05.2010.

Živio LEDO, hrvatski proiuzvod! Dolje sladoledari!

VL
JS
ja sam gladan
13:07 10.05.2010.

Ja obično sjedam na stolac,a stolicu,tvrdu ili meku,možda i sa čavlima, glistama,možda usijanu ili hladnu nosim u labaratorij.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.