Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teške ozljede

Šimenc ima prijelome, potres mozga i veliku ranu na glavi

Dubravko Šimenc
Foto: Borna Filić/PIXSELL
30.11.2014.
u 15:40

Budući da nije bilo ozljeda opasnih po život na mjesto nesreće nije izlazio tužitelj, pa ni rezultati istrage neće odmah biti poznati.

Dubravko Šimenc je nakon prometne nesreće primljen u SKB Mostar s višestrukim prijelomima, potresom mozga i velikom ranom na glavi, javlja 24 sata.

Poznati vaterpolist bio je suvozač u terencu Mitsubishi Pajero kada je došlo do prometne nesreće u petak oko 18 sati u mjestu Risovac općina Jablanica na putu prema Blidinjama u BiH.

Prema informacijama koje je ‘Večernji list’ dobio s mjesta nesreće, Šimenc je putovao na Blidinje s prijateljima M. Friganovićem, Ž. Reljanovićem i Ž. Perićem u terencu Mitsubishi.

- Kamion je krivac za nesreću, ali i nepažnja vozača u Mitsubishiju. Da je bio oprezniji možda bi se sudar izbjegao, a vozio je i neprilagođenom brzinom - neslužbeno doznaje 24 sata od jednoga policajca, koji naglašava kako očevid još nije gotov. Navodno da je Perić vozio brže od 100 km/h.

Budući da nije bilo ozljeda opasnih po život na mjesto nesreće nije izlazio tužitelj, pa ni rezultati istrage neće odmah biti poznati.

>>U prometnoj nesreći teže ozlijeđen Dubravko Šimenc

 

Komentara 11

AN
Andreeejjj
16:17 30.11.2014.

Dragom prijatelju DUDI i ostalima sa njim želim brz oporavak doma kod svojih :)

GO
gogs0302
19:26 30.11.2014.

Imao je sreću, što djevojčica koju je njegova supruga udarila na cesti nažalost nije imala. I tu je trebalo 11 god.da se gospođa kazni samo uvjetnom kaznom, a ovdje se već zna da je vozač kamiona kriv.

DK
dr kaunda
20:39 30.11.2014.

Brz oporavak mu zelim a ovima sto se raduju sto je covjek stradao ne zelim da im se dogodi nesto slicno niti njihovoj obitelji pozdrav i promislite malo da se svima moze dogoditi nesreca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije