Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmska potjera

Silovatelja iz Tokija jure helikopteri, brodovi i psi tragači

policija
Foto: police.pref.kanagawa.jp
08.01.2014.
u 10:32

U potragu je uključeno i 850 vozila, helikopteri, brodovi i psi tragači nakon neuspješne potrage za bjeguncem tijekom noći

Japanska policija pokrenula je opsežnu potjeru za muškarcem optuženim za silovanje koji je pobjegao iz sobe za ispitivanje u blizini Tokija, javlja Miami Herald.

Yuta Sugimoto (20) pobjegao je u utorak tijekom sastanka sa svojim odvjetnikom u tužiteljevu uredu u Kawasakiju, južno od Tokija. Navodno je zatražio da ga se pusti na zahod te iskoristio priliku za bijeg. Policija je u srijedu mobilizirala 4000 policajaca, no zasad nisu uspjeli uhvatiti zločinca.

U potragu su uključili i 850 vozila, helikoptere, brodove i pse tragače nakon neuspješne potrage za bjeguncem tijekom noći.

Sugimoto je uhićen u ponedjeljak zbog optužbi za krađu i silovanje žene u čemu je sudjelovao još jedan muškarac. Detalji o slučaju nisu trebali izaći u javnost, no odluka je promijenjena nakon što je osumnjičeni pobjegao, kažu lokalne vlasti.

>> Ženu koja je bježala od policijske potjere vlak udario – dvaput

Komentara 1

NO
nono
17:13 08.01.2014.

tip se pofarbal u plavo,ostavil se riže i sušija..odaziva se na Hans...figu buju ga našli..arijevac u Tokiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije