Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Silovao djevojku s kojom je živio

silovanje
Arhiva VL
04.01.2010.
u 12:44

Dvadesetčetverogodišnja djevojka nakon silovanja uspjela je pobjeći i policiji prijaviti napad 36-godišnjeg dečka s kojim je živjela u zagrebačkom stanu.

Zagrebačka policija prijevela je 36-godišnjeg M. Ž. zbog sumnje da je silovao svoju 24-godišnju djevojku s kojom je živio u stanu na području Zagreba.

Nakon silovanja koje se dogodilo 3. siječnja oko 1 sat, djevojka je uspjela pobjeći i cijeli slučaj prijaviti policiji.

Muškarac je uz kaznenu prijavu odveden u istražni centar Županijskog suda u Zagrebu.

 

Ključne riječi

Komentara 5

OB
-obrisani-
16:55 07.01.2010.

Pa ako je živjela s njime, sigurno je imala i seksualne odnose na dobrovoljnoj bazi.

GE
gembes
11:34 05.01.2010.

Svaka upotrebljena sila, narocito u braku pa i u vanbracnoj zajednici je za osudu ali ima dosta zena koje mole svoga suprugu da je malo siluje. Naravno bez upotreba sile...

OB
-obrisani-
13:14 04.01.2010.

Kakva guba i sramota muškog roda. Zbog ovakvih idiota mi muškarci ispadamo agresivni primati. Samo za muške izrode-silovatelje uveo bih kaznu hodanja golog po ulici s obješenim natpisom na kurcu: \"Ja sam impotentni zločinac!\"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije