Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne sjeća se detalja

Australka tvrdi da je silovana u Makarskoj

Hitna pomoć
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
10.08.2018.
u 12:03

Australka tada nije mogla opisati što se točno dogodilo niti je znala opisati napadača jer je bila pod utjecajem alkohola

Prestravljena turistkinja se usred noći pojavila na Hitnoj pomoći u Makarskoj tvrdeći da je silovana.

Djelatnici Hitne pomoći odmah su obavijestili policiju postaje Makarska koji s kolegama iz PU splitsko-dalmatinske trenutno provode kriminalističko istraživanje oko prijave 23-godišnje Australke da je tijekom noći prošlog ponedjeljaka silovana na mjesnoj plaži u Makarskoj, prenosi Slobodna Dalmacija.

Australka tada nije mogla opisati što se točno dogodilo niti je znala opisati napadača jer je bila pod utjecajem alkohola tako da će policija svoje istraživanje usmjeravati ovisno o nalazima bioloških tragova te izjava koje će prikupiti kroz razgovore s osobama koje su tada bile s njom ili bi na bilo koji drugi način mogle pomoći.

Kako bi policija bila sigurna u to da je djevojka silovana poslana je na dijagnostički i ginekološki pregled, a iz bioloških tragova pokazat će se je li bila silovana.

Detaljno će se pregledat i mjesto samog događaja ukoliko ga Australka uspije prepoznati.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
15:08 10.08.2018.

Sine, kakav je tulum bio, dobro da ne laješ

CR
crodux
14:40 10.08.2018.

poslije je... nema kajanja

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:56 10.08.2018.

Ne sjeća se ničega osim da je bilo lijepo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije