Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sletio s kolnika

Šibenik: Pijan bez dozvole skrivio nesreću i pobjegao

prometna nesreća (1)
Igor Kralj/PIXSELL
11.06.2012.
u 10:02

Protiv osumnjičenog 29-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Djelatnici PU šibensko-kninske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom iz Dežanovca kojeg se sumnjiči da je 10. lipnja oko 18.30 sati na županijskoj cesti 6087 na području Srime teško ozlijeđen u prometnoj nesreći.

Nakon očevida utvrđeno je da je osumnjičeni u to vrijeme u alkoholiziranom stanju, bez vozačke dozvole, za trajanja izrečene mu sigurnosne mjere zabrane upravljanja vozilima B kategorije, upravljao osobnim automobilom Škoda šibenskih registarskih oznaka i zbog neprilagođene brzine sletio s kolnika. O nesreći nije obavijestio policiju niti je u vrijeme očevida bio na mjestu nesreće, a policija ga je pronašla na području grada.

Protiv osumnjičenog bit će podnesena kaznena prijava zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Komentara 1

TO
tomvuk
10:19 11.06.2012.

Ne, nije on kriv za ove nesrecu, on je potpuno nevin. Krivnja je na alkoholu koji je on konzumirao. Izgleda da je taj tip vrlo dobar gradanin ali eto alkohol su mu podmetnuli i nesreca se dogodila protiv njegove volje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije