Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opsadno stanje

Ispred kafića izvadio skalpel i odvijač pa svima psovao majku tadžikistansku

šibenska policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
09.05.2018.
u 23:27

Muškarac je navodno nedavno izašao iz psihijatrijske ustanove, a na ulicama je policija kako bi spriječila veći incident

Šibenska stara jezgra večeras je pod policijskom opsadom zbog muškarca koji je građanima prijetio odvijačem.

– Tip je ispred kafića u Docu izvukao skalpel i kacavidu (odvijač, op.a.) i vikao da nam svima je.. majku tadžikistansku. Što mu se u glavi događa, teško je reći, ali izazvao je samo smijeh kod ljudi na štekatu – ispričao je jedan očevidac za ŠibenikIN.

Muškarac je navodno nedavno izašao iz psihijatrijske ustanove, a na ulicama je policija kako bi spriječila veći incident.

– Večeras su u centru grada pojačane policijske aktivnosti, ali ne možemo potvrditi kako je riječ o akciji usmjerenoj na određenu osobu. Policija obavlja svoje redovne zadaće – rekli su u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave šibensko-kninske.

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar reference
reference
00:47 10.05.2018.

"psovao majku tađikistansku"....... vecernji, posaljite novinare u vecernju skolu da se malo opismene, jer nije tađikistansku nego tadžikistansku.

Avatar Crnokošuljaš
Crnokošuljaš
01:24 10.05.2018.

PTSP

AL
alphazulu99
06:48 10.05.2018.

Ovi sa psihijatrije olako pustaju bolesnike. Jucer onaj manjinac bacio bombu i pucao na policiju, danas ovaj prijeti nozem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije