Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bacio ga preko ceste

Šibenčanin (69) Molotovljevim koktelom susjedu zapalio parcelu

požar
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
29.06.2018.
u 10:38

Opožarena je površina oko 1000 četvornih metara, a nastala šteta naknadno će se utvrditi

Šibenčanin (69) prekjučer poslijepodne oko 15.40 sati u ulici Put Vida, kako navodi policija, s unaprijed stvorenom namjerom da izazove požar i time dovede u opasnost živote i imovinu ljudi, u svojoj garaži montirao je zapaljivu napravu, zapalio je i potom bacio susjedu na parcelu.

– Zapalio ju je upaljačem i bacio preko ceste u susjednu parcelu zaraslu niskim raslinjem i makijom, gdje se uslijed jakog sjevernog vjetra rasplamsao požar. Odmah po zaprimljenoj dojavi u 15.47 sati, na mjestu požara intervenirali su vatrogasci i protupožarni zrakoplov, a požar je ugašen u 18 sati. Opožarena je površina oko 1000 kvadratnih metara, a nastala šteta naknadno će se utvrditi. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave – istaknuli su iz šibenske policije.

Još uvijek nije poznat motiv 69-godišnjaka koji je, kako se spekulira, požar izazvao Molotovljevim koktelom

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:20 29.06.2018.

Ma to Srbi pale. A mozda i Sirijci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije