Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Islamski Džihad
Povratak na članak

Shahin prijeti: “Cijeli teritorij Izraela mora biti Palestina”

Pojas Gaze opet gori jer je Izrael likvidirao vođu islamskog džihada Abu al-Attu

Komentari 7

Avatar nekakav
nekakav
07:09 03.12.2019.

kad usahne moć amerike, usahnut će i ova nakaradna agresivna izraelska politika, a možda i država. ne ograđuju se oni zidom od 6 metara bez nekog jakog razloga. malo se bedasto ponašaju, misle da će njihova nadmoć nad susjedima trajati vječno, a ne vide gole činjenice, da im kod susjeda mlađi od 25 godina čine 60% stanovnika, i cijeli svoj život im izrael pravi probleme. oni koji barem malo poznaju situaciju, povijest, znaju za rezoluciju un-a, kojom je omogućeno stvaranje dviju država na prostoru bivše palestine. tih nekoliko ratova, posebno onaj iz 67-e, ako su nekome dovoljan razlog za sadašnje ponašanje izraela, koji je uz ogromnu pomoć, materijalnu i ljudsku, iz amerike, uspio nadvladati susjede, mora biti opomena prije svega samim izraelcima. jer susjedi, unatoč trenutnim razmiricama i sukobima, imaju jednu zajedničku temu, i zajednički problem, palestinske izbjeglice doma. jordan je zemlja koja drži štangu izraelu, a u njoj je jako puno tih palestinaca, a i sami jordanci sve više uviđaju krivi put, i da su oni gubitnici. sirija će i dalje tražiti povratak okupiranog golana, ali nakon što riješi problem sa teroristima, okrenuti će se na južnu granicu, a kako izrael više nema tolku nadmoć kao prije, morat će i on mijenjati i dlaku i ćud. ne zaboravite da izrael zadnjih godinu dana puca po siriji isključivo iz svojeg zračnog prostora...

VL
AN
Antidominium
22:12 02.12.2019.

Sve što je kazao potpuno je točno i potpisao bih sve osim zadnje rečenice jer međunarodna zajednica priznaje Izrael u granicama do 1967. Sve poslije treba vratiti milom ili silom. Palestina je jedino mjesto na svijetu gdje strah i zastrašivanje ne znače ama baš ništa.

VL
MA
mateivic1
22:10 02.12.2019.

Puna podrška Izraelcima.Stop islamskom terorizmu.

VL
Avatar Matteo1212
Matteo1212
22:14 02.12.2019.

Bravo Benjamine, samo rokaj te terorističke bande i njihove vođe, ovaj ovdje, zakarabuljeni bradonja je samo još jedna živa meta u nizu; dok danas priča o uništenju Izraela, u sebi fantazira o uništenju svih onih koji se neće pokoriti poganomm učenju tzv. proroka-samo rokaj, i bez puno milosti

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
09:49 03.12.2019.

Protjerajte ih sve, ti luđaci ne zaslužuju apsolutno ništa!

VL
TE
TEUTA
04:32 03.12.2019.

Dzihadiste treba likvidirati. Za tako nesto Irzraelci su specijalisti. Zeljim vam veliki uspjeh.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.