Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba protiv raka

Šetnja centrom Zagreba: 'Nisi sama – hodaj s nama'

Zagreb: Udruga žena oboljelih i liječenih organizirala je šetnju gradom "Nisi sama - hodaj s nama"
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/18
22.09.2019.
u 21:26

Nakon završetka šetnje dopredsjednica Udruge Goranka Perc, koja je prehodala 900 kilometara Putem sv. Jakova za sve žene oboljele od raka, održala je u KIC-u predavanje o svom putu u Camino de Santiago

Brojne žene, ali i ne samo žene, hodale su danas središtem Zagreba kao potpora inicijativi koju je organizirala Udruga žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo same” predvođena Ivanom Kalogjerom.

Naime, brojna istraživanja pokazala su da je za oboljele od raka, i općenito za očuvanje zdravlja, hodanje idealno, a preporučuje se hodati svaki dan 30 do 40 minuta. Tim povodom Udruga je organizirala šetnju središtem grada pod nazivom “Nisi sama – hodaj s nama!”. Skupa s članicama udruge, građani su zajedno prehodali rutu središtem grada koja je danas bila zatvorena za promet kako bi poslali poruku da za hodanje nema ograničenja.

Nakon završetka šetnje dopredsjednica Udruge Goranka Perc, koja je prehodala 900 kilometara Putem sv. Jakova za sve žene oboljele od raka, održala je u KIC-u predavanje o svom putu u Camino de Santiago.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije