Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestala

Šesti dan potrage za Aldinom: Istraživanje provodimo u više smjerova

Aldina Porić
Foto: NENO/ 034portal.hr
23.03.2015.
u 17:48

Raspolažemo informacijom da je djevojka pala u vodu, ali istražujemo i druge mogućnosti, kaže glasnogovornica PU požeško-slavonske Ivana Radić

U požeškoj policiji danas nisu željeli ni potvrditi ni demantirati navode koji su se pojavili u medijima, a po kojima u obitelji nestale Aldine Porić (18) tvrde kako djevojka vjerojatno nije završila u Orljavi jer bi u tom slučaju, kao odlična plivačica, sigurno isplivala.

– Postoje raznorazne špekulacije i navodi koje mi ne možemo komentirati. Kriminalističko istraživanje provodimo u više smjerova. Raspolažemo s informacijom da je djevojka pala u vodu, ali istražujemo i druge mogućnosti – kaže glasnogovornica PU požeško-slavonske Ivana Radić.

U potragu su se ponovno uključili i ronioci Specijalne jedinice iz Osijeka. Vatrogasci su treći put podigli gumenu branu kako bi ronioci i HGSS pretražili mjesto Aldinina nestanka, ali rezultata još uvijek nema.

>> 'Ne vjerujem da je Aldina pala u vodu, odlična je plivačica, izvukla bi se'

Komentara 2

Avatar majkomila22
majkomila22
19:31 23.03.2015.

Dok ste vi 6 dana tražili u vodi,mogla je jadna završiti tko zna gdje do sada.. Ja mislim da ju nećete nikada naći u vodi..

RI
RI813
21:54 23.03.2015.

možda je i gurno kad mu je rekla da prekidaju i ide radit kod sestre.?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije