Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
međimurje

Šestero djece mučilo i usmrtilo psa u Pribislavcu

policija
Foto: Pixsell
07.12.2015.
u 09:26

Policija i općinski načelnici nemaju informacije o organiziranim borbama pasa. I u veterinarskoj inspekciji kažu da nemaju prijave o borbama pasa.

Policijska uprava međimurska pronašla je počinitelje koji su mučili i usmrtili psa u romskom naselju Pribislavcu. Od šestero njih, petorica su djeca mlađa od 14 godina.

– Pronašli su napuštenog, nečipiranog psa i nahuškali na njega svoje pse, među kojima je bio i pit-bull. Jedan od dječaka je potom uhvatio psa, udarao njime o zemlju i usmrtio ga – kaže načelnik PU međimurske Krunoslav Gosarić. Protiv počinitelja će se podnijeti kaznene prijave. O problemima s napuštenim psima u 12 romskih naselja u Međimurju govori se već godinama, no rješenja nema. Samo u četiri naselja luta oko 2000 nečipiranih i necijepljenih pasa.

Policija i općinski načelnici nemaju informacije o organiziranim borbama pasa. I u veterinarskoj inspekciji kažu da nemaju prijave o borbama pasa.

>> 5000 kuna onome tko otkrije tko je ubio psa petardom

Komentara 5

MA
Majur
09:41 07.12.2015.

Ima toga i među našom djecom,ali Romi....to im je hobi kad već medvjedima ne smiju više probušiti nos i tjerat ih da na užarenom željezu "plešu",uz pravljenje djece i navlačenja starog željeza...Ah ta divna cig.nska romantika.

Avatar Dobronamjerna_osoba
Dobronamjerna_osoba
10:21 07.12.2015.

Trebalo bi sa Romima kao što je i Francuska učinila. ;-)

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
12:03 07.12.2015.

najbolje mi je kad ovi multikulti urbani kazu kako su romi bogatstvo haha uvjeren sam da ni jedan ne zivi pored njih...ili misljenje da to rade jer su na margini drustva nezaposleni itd...svaka zemlja ima cijele kvartove na margini siromasne itd...onda nezaposlene...pa neznam bas da njihova djeca postanu ovakve psihopate...jednostavno kao i muslimani u europi imaju drugaciji mentalni sklop da se izivljavaju na nemocnima djelujuci coporativno a dok su kao pojedinci kukavice koji se plase i zubara cisti sadisticki DNK... pazite u parizu treca generacija muslimanskih emigranata i odu sjeci glave u siriju...a evropski multikulti filozofi dodu do zakljucka da je to jer su siromasni i na margini drustva...dajte molim vas...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije