Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'osjećam se neopisivo'

Šest od sedam golubova koje je pustio papa Franjo vratilo se vlasniku u Mostar

papa Franjo
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
09.06.2015.
u 14:29

- Ništa mi nije bilo draže nego kada sam vidio osmjeh na licu Svetog Oca kada je pustio moje golubove, a i ja sam odahnuo jer su fino odletjeli - rekao je Cvitković.

Šest od sedam golubova koje je papa Franjo kao simbole mira pustio iz krletke tijekom subotnjeg posjeta Sarajevu vratilo se u Mostar svom vlasniku.

- Šest golubova se vratilo, četiri su se vratila odmah jutro kasnije, dva danas, a jedan nije. Ako se vrati sljedećih dana, dobro, ali ako se i ne vrati nema veze, hvala Bogu možda tako i treba biti. Nek širi blagoslov diljem zemlje - izjavio je poštar Marin Cvitković za portal bljesak.info.

Cvitković je ispričao da se osjeća neopisivo. - Kada ja vidim da se to meni dogodilo, da sam bio u situaciji da mogu razveseliti Svetog Oca, i kada sam vidio osmijeh na njegovom licu, to je jednostavno neprocjenjivo - dodao je.

- Imao sam nevjerojatnu tremu cijelo vrijeme, hoće li sve dobro ispasti, hoće li golubovi poletjeti… Svi su bili nestrpljivi i iščekivali Svetog Oca, ali kada sam ga vidio nasmijanog, jednostavno atmosfera je postala opuštena. Ne možeš ostati ozbiljan. Ništa mi nije bilo draže nego kada sam vidio osmjeh na licu Svetog Oca kada je pustio moje golubove, a i ja sam odahnuo jer su fino odletjeli - rekao je Cvitković.

>> U propovijedi je papa briljirao, u političkom govoru je bio neupućen

>> Evo što je Papa poručio okupljenim redovnicima u katedrali Srca Isusova u Sarajevu

Komentara 4

CR
cronada
07:53 10.06.2015.

super za sest golubova a sedmi golubic nazalost, ali sigurno je zavrsio u bosanskomloncu??

Avatar nisam rekao
nisam rekao
14:48 09.06.2015.

Ovog puta Bog poštedeo Golubove ali je zato polomio štap . Papa nikao da se dozove pameti da ne iritira Boga i da ne izigrava Boga na zemljirava Boga na zemlji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije