Naslovnica Vijesti Svijet

Šest od sedam golubova koje je pustio papa Franjo vratilo se vlasniku u Mostar

- Ništa mi nije bilo draže nego kada sam vidio osmjeh na licu Svetog Oca kada je pustio moje golubove, a i ja sam odahnuo jer su fino odletjeli - rekao je Cvitković.
09. lipnja 2015. u 14:29 4 komentara 1612 prikaza
papa Franjo
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/2

Šest od sedam golubova koje je papa Franjo kao simbole mira pustio iz krletke tijekom subotnjeg posjeta Sarajevu vratilo se u Mostar svom vlasniku.

- Šest golubova se vratilo, četiri su se vratila odmah jutro kasnije, dva danas, a jedan nije. Ako se vrati sljedećih dana, dobro, ali ako se i ne vrati nema veze, hvala Bogu možda tako i treba biti. Nek širi blagoslov diljem zemlje - izjavio je poštar Marin Cvitković za portal bljesak.info.

Cvitković je ispričao da se osjeća neopisivo. - Kada ja vidim da se to meni dogodilo, da sam bio u situaciji da mogu razveseliti Svetog Oca, i kada sam vidio osmijeh na njegovom licu, to je jednostavno neprocjenjivo - dodao je.

- Imao sam nevjerojatnu tremu cijelo vrijeme, hoće li sve dobro ispasti, hoće li golubovi poletjeti… Svi su bili nestrpljivi i iščekivali Svetog Oca, ali kada sam ga vidio nasmijanog, jednostavno atmosfera je postala opuštena. Ne možeš ostati ozbiljan. Ništa mi nije bilo draže nego kada sam vidio osmjeh na licu Svetog Oca kada je pustio moje golubove, a i ja sam odahnuo jer su fino odletjeli - rekao je Cvitković.

>> U propovijedi je papa briljirao, u političkom govoru je bio neupućen

>> Evo što je Papa poručio okupljenim redovnicima u katedrali Srca Isusova u Sarajevu

Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas

  • cronada:

    super za sest golubova a sedmi golubic nazalost, ali sigurno je zavrsio u bosanskomloncu??

  • Avatar klopo
    klopo:

    Ovog puta Bog poštedeo Golubove ali je zato polomio štap . Papa nikao da se dozove pameti da ne iritira Boga i da ne izigrava Boga na zemlji ... prikaži još!rava Boga na zemlji