Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skup u beogradu
Povratak na članak

Šešelj: Rasturit ću Haaški sud. Ostavio sam zvijer da krvari!

Sada sam došao da vam podnesem izvještaj. Ostavio sam tamo ranjenu zvijer da krvari, ali tamo su i dalje naši sužnji, i sudi im se zato što su Srbi, rekao je Šešelj okupljenima u Beogradu

Komentari 163

DJ
Djukas
12:57 15.11.2014.

Toliko o Seselju. 3000 pristalica u gradu od 2 500 000.

VL
Avatar Pacijent doktora Bože
Pacijent doktora Bože
09:39 15.11.2014.

Josipovićev raspored je za danas prazan, tako da postoji velika mogućnost da danas skupa s Vesnom P. posjeti Beograd i srdačno pozdravi novo-staru zvijezdu regiona i legendarnog borca protiv ustaške zmije Voju Š. Nikako Vojo ne bi bio prvi četnički vojvoda kojeg bi Josipović zagrlio i tri puta poljubio.

VL
DA
daniloobradoviic
10:34 15.11.2014.

Licnost poput Seselja vredja razum ,i novi rijaliti sou u reziji neke kuhinje za neke sada nepoznate ciljeve .Politika ta prljava profesija uvjek po potrebi iznjedri licnosti koje ona pozeli zarad trenutacnih ciljeva .Sigurno je ovo pogodno tlo nazalost za takvo eksperimitiranje i oblikovanje naivnog naroda .

VL
ĆA
ćaćaća
11:28 15.11.2014.

najbolje da i mi skupimo novce i organiziramo za naše kukurikavce prijateljsi posjet tom skupu..

VL
IC
iz.croatia@gmail.com
10:52 15.11.2014.

Budimo razumni, mislim da i srpski narod ima dosta snage i politicke mudrosti da se takovih politickih mudraca rjesava, jer oni takovi ne samo da stete srpskom narodu, nego i opcem demokratskom razvoju EU. Prestanimo sa uvredama i usporedbama saa nasim Hrvatskim politicarima. Imamo sansu u slijedecem mandatnom periodu da ich na jedan demokratski nacin i sklonimo sa politicke pozornice.

VL
ČA
čarapan
13:11 15.11.2014.

Komsije ovo vam je kao kad vam pijani Teca dodje na veselje, kad popije veoma je problematican ali nakon sat dva on se uspava pod stolom i veselje se nastavlja naj normanlije, tako i ovaj lajace par dana i nece ni znati da se vratio u Srbiju.Ko jos podrzava Seselja on je samo radikal provokatir baci mu malo kruha i smirice se odmah.

VL
Avatar navijač
navijač
11:30 15.11.2014.

Očekuje se i izaslansto hrvatskog sabora , to jest onaj dio koji ne ide na Blajburg zbog kako kažu ustaških obilježja.

VL
Avatar matalan
matalan
08:53 15.11.2014.

ide on vragu na ispovijed, došao je malo nered među srbadiju donijeti, to je prokleto sjeme u tom smradu, samo kaj ni njegovi čete to nikad neće shvatiti...

VL
Avatar Viking1
Viking1
14:54 15.11.2014.

DANICA DRASKOVIC ZENA VUKA DRASKOVICA Ratovali smo dosta. Išli smo u Sloveniju, Hrvatsku, Bosnu, pa najzad na Kosovo. I šta smo uradili? Poraženi svuda, isterani smo iz Slovenije, Hrvatske, iz Bosne i naravno i sa Kosova. Ostavili smo krvave zločinačke tragove za sobom koji se sada otkrivaju po Haškom tribunalu, na suđenjima našim političkim i vojnim komandantima. … I šta sad? Već dvanaest godina razvlačimo poraze, ne priznajemo da smo krivi, da smo zločinci, agresori, da smo u tuđe zemlje slali vojsku i kriminalce, ubijali, pljačkali, palili, rušili, silovali. … Hoćemo da to prodamo svetu kao patriotizam, odbranu naroda i teritorija, ali ne ide. Surova istina groblja na tom putu od Knina, Vukovara, Srebrenice, Sarajeva do Kosova, hladnjače pune albanskih civila po jezerima Srbije, policijski poligoni puni sakrivenih, prenetih sa Kosova, leševa Albanaca, opljačkane banke, porušene kuće, rasturene porodice, to su tragovi naše sramote koji govore na svim jezicima sveta i jasno opisuju udruženi zločinački poduhvat, baš kako su rekli haški tužioci. … Kako možemo negirati genocid u Srebrenici kada je Vlada Republike Srpske na svojoj sednici usvojila i overila spisak od 7.800 pobijenih muslimana u Srebrenici po imenu i prezimenu, i time prihvatila počinjeni zločin kao nesporno delo njene vojske i politike.

VL
BH
bijela_hrvatska
14:13 15.11.2014.

Onaj tko je pustio ovog bolesnika na slobodu ima više psihičkih problema od njega samog.. Osim toga,radi se o vrlo zloj i destruktivnoj osobi.. Takve bi trebalo držat pod strogim nadzorom,a ne dozvoljavati im pojavljivanje u javnosti.

VL
Avatar canicolZotiT
canicolZotiT
14:08 15.11.2014.

Šešelj je možda i ponajbolji dokaz kako inteligencija i znanje nisu dovoljni da bi ih se iskoristilo za boljitak društva i čovječanstva uopće. On je svoje znanje i inteligenciju usmjerio u krivom pravcu: za velikosrpstvo i šovinizam. Mržnja i velikosrpstvo su od njega - bivšeg intelektualca učinile primitivca kojemu nema premca. Zato najprije je potrebno biti čovjek, imati moralne kvalitete, biti vođen ljubavlju i dobrotom kako bi se talenti (u Šešeljevom slučaju znanje i inteligencija) iskoristili, prije svega za ostvarenje njegova vlastita bića, njegove vlastite osobnosti, a potom služile na dobrobit čovjeka i društva u cjelini. Ovako Šešelj je u duhovnom (ili ako hoćete u humanom) smislu ruševina od čovjeka koja samo što se nije i tjelesno poptuno urušila. Kako stati na kraj njegovim nebulozama? Ne dati mu upće prostora u medijima; ignorirati ga! I jasno vratiti ga što prije tamo gdje mu je i mjesto: u Haški zatvor!

VL
DU
Deleted user
13:57 15.11.2014.

da mi je znati..cime su ga ..nakljucali..i imali dovoljno..za kljucanje..ili ce se morati vratiti..po jos..

VL
Avatar RoSSerb
RoSSerb
13:16 15.11.2014.

Još kako im se tresu muda.... i neće dobro proći na Vučko ni Toma mu pobratim. Oni to jako dobro znaju. I panika ih je zahvatila... iza blaziranih osmeha i maski na licu se krije najveći mogući strah i bes..

VL
MA
Markocrooo
11:28 15.11.2014.

ako primjetite neki snajper to sam možda ja

VL
L0
luena 01
17:53 15.11.2014.

Pa stvarno ste prekoracili sa njim toliku pozornost ne pruzate ni stanju u Hrvatskoj nit siromastvu svih njenih gradjana kao ovom bolesnom zlocincu... U Njemackoj ga ni rijecju ne spominju osim na dan pustanja kad su rekli da je keigsverbrecherr Seselj pusten privremeno iz Haaskog zatvora...

VL
SW
swic
15:26 15.11.2014.

Lako ti je poznati budalu , zimi sesir a ljeti subaru . Tako i ove ludjake sto se ponose sa seseljom .

VL
CA
carpediem
14:52 15.11.2014.

Zato kad jedan Hrvat sluse Glazbu Thompsona odmah je los Hrvat, nacionalista itd....

VL
DU
Deleted user
14:31 15.11.2014.

O Šešelju se može puno lošeg nabrojiti. Četnik, ratni zločinac itd. Ali dobro se držao na suđenju i tamo je bio glavni kaj se tiče govorništva. Treba pogledat neke snimke pa da se čovjek nasmije.

VL
DU
Deleted user
13:03 15.11.2014.

Izgleda da je našim medijima jako važno šta Šešelj kaže.

VL
BU
bubili01
12:51 15.11.2014.

eto ga na, a kad hrvati u cavoglavama ljudski slave onda ih nasa policija poslikava i zatvara u marice te tjera u zatvore...mogli bi se u mnogocemu ugledat na srbe koje boli k... za nasu patnju stalo im je samo do svog boljitka

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.