Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skandalozne izjave

Šešelj ne prestaje provocirati: 'Otići ću u Zagreb i prošetati se centrom grada'

31.03.2016.
u 22:21

Gostujući u beogradskom studiju televizije N1, Šešelj je skandalozno kazao da ne priznaje Hrvatsku državu sve dok traje okupacija takozvane Republike Srpske Krajine

Vojislav Šešelj ne prestaje provocirati niti nakon što ga je danas Haaški sud oslobodio optužbi za ratne zločine u Hrvatskoj, BiH i Vojvodini. 

Gostujući u beogradskom studiju televizije N1, Šešelj je skandalozno kazao da ne priznaje Hrvatsku državu sve dok traje okupacija takozvane Republike Srpske Krajine. Niti tu se nije zaustavio te je dodao da "svaka hrvatska država može biti isključivo ustaška država". 

Najavio je i da će se žaliti na odluku MUP-a da mu se zabrani ulazak u Hrvatsku. Rekao je da ga to neće spriječiti da "kao građanin Europe ode u Zagreb, prošeta se po centru grada, popije kavu i sok u Gradskoj kavani i posjeti jednu od knjižara koje su, kako je rekao, uvijek bile bogate".

Predizborni skup u Pančevu

Vođa srpskih radikala Vojislav Šešelj, nakon što ga je Haaški sud prvostupanjskom presudom oslobodio optužbi za ratne zločine u Hrvatskoj, BiH i Vojvodini, održao je večeras predizborni skup u srpskom gradu Pančevu

Komentirajući presudu Haaškog suda, Šešelj je kazao da je održao obećanje iz 2003. godine kada je rekao da će pobijediti taj sud, piše B92

Šešelj tvrdi da je obranio "čast i obraz oko 10.000 dobrovoljaca SRS-a koji su se borili na svim frontovima" kao i "ugled srpske nacionalističke ideologije i političkog projekta velike Srbije".

Oko 1500 članova i simpatizera Šešeljeve Srpske radikalne stranke na skupu u Pančevu su nosili srpske i stranačke zastave te su skandirali "Pobjeda, pobjeda" i "Srbija – Rusija, ne treba nam Unija".

>>Stvaranje velike Srbije nije zločin, a Herceg-Bosne jest?

>>Oslobađajuća presuda Šešelju sramotan poraz međunarodnog kaznenog prava

Komentara 246

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:24 31.03.2016.

kad uđe u knjižaru nek zapita prodavačicu ima li knjigu o velikoj srbiji ? Gospodine - "bajke su na drugom katu " !

DE
derin
21:25 31.03.2016.

Tragedija i poraz međunarodnih institucija. Ali sve ovo debelo smrdi, kao da je namjerno pušten da širi opet svoju bolesnu ideologiju, kao da su izjave vucica i Nikolica "miroljubive", kao da zapad želi opet nešto zakuhati na ovom prostorima, ljudi, pamet u glavu., ulagati energiju u razvijanje Hrvatske, a ako ce neki živjeti u sedmom stoljeću, to je prvenstveno njihov problem.

Avatar pendreck
pendreck
21:26 31.03.2016.

Kao da nece biti zalbe i drugostupanjske presude.... Samo da ne rikne prije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije