Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRAĐANI EVAKUIRANI

Serija eksplozija u tvornici oružja u Srbiji: 'Prvo sam mislila da je vatromet'

screenshot
04.06.2021.
u 08:50

Nitko od radnika nije ozlijeđen, a zbog eksplozija promet oko tvornice bio je zatvoren te su brojni stanovnici evakuirani

Stanovnike Čačka u Srbiji noćas je probudio niz eksplozija, a do njih je došlo u tvornici oružja ''Sloboda'' u kojoj je u tom trenutku bilo 60 radnika.

Srećom, nitko od radnika nije ozlijeđen, a zbog eksplozija promet oko tvornice bio je zatvoren te su brojni stanovnici evakuirani.

Građani koji žive u okolici tvornice preplašili su se pa su odmah napustili svoje kuće.

 

– Prvo sam pomislila da je vatromet, ali kad sam pogledala, shvatila sam da je vrag odnio šalu. Budila sam muža. U auto i bježi! – ispričala je za Blic jedna stanovnica Čačka.

Na snimkama koje su objavljene na društvenim mrežama vidi se požar iz smjera tvornice praćen snažnim detonacijama, a nad tvornicom se nadvio gusti oblak dima.

Do eksplozije je došlo oko 1.30 sati, a kako kažu građani, najsnažnije su se čule u 3.20 i 3.22 sata, nakon čega se sve počelo stišavati.

Brojni građani su evakuirani, a na nekim kućama popucala su stakla na prozorima.

Riječ je o tvornici u kojoj se nalaze velike količine streljiva.

– U seriji eksplozija nije bilo ljudskih žrtava ni ozlijeđenih. Nema razloga da građani budu zabrinuti – rekao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Komentara 7

HU
Hulk
09:11 04.06.2021.

Vatromet u čast priznavanja republike Kosovo !

MA
MarasG
09:03 04.06.2021.

lijepo

SO
Sir Oliver
22:10 04.06.2021.

Uh kako se ovdje brise! Otazbina se promtno brani gumicom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije