Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sve su to laži'

Šerbedžija će tužiti Stožer za obranu Vukovara: Mučno mi je sve ovo

rade šerbedžija
Foto: Anto Magzan/Pixsell
05.04.2014.
u 14:56

Stožer je u priopćenju prozvao Šerbedžiju da se skrio u skute Angeline Jolie, a glumac je najavio tužbe

Nakon što je Stožer za obranu Vukovara poručio Radi Šerbedžiji kako su "spremni" na najave kako bi glumac mogao u Vukovaru snimati film s Angelinom Jolie, Šerbedžija je najavio tužbu protiv njih te da mu je mučno više baviti se svim tim.

- Iznenadili su me napisi u hrvatskim novinama da organiziram dolazak Angeline Jolie u Vukovar, jer o tome nisam s Angelinom razgovarao, niti to planirao. Ali me nisu iznenadili napisi nekih likova iz takozvanog Stožera za obranu hrvatskog Vukovara, koji su me u zadnjih 15 dana već nekoliko puta napali najbezočnijim lažima, a sve naravno, u interesu predizbornih akcija i kampanja. Na njihove laži, izmišljotine, etiketiranja i prijetnje, trebat će odgovoriti sudskim prijavama, što ću i učiniti - rekao je Rade Šerbedžija za Klix.ba.

Podsjetimo, Stožer je u priopćenju prozvao Šerbedžiju da se skrio u skute Angeline Jolie i kako vjeruje da nitko ne vidi njegovo licemjerje. 

>>'Rade imaj na umu – Stožer je spreman'

>>Stožer ponovno o Šerbedžiji

Komentara 182

TK
Tomislav_Karamustafa
16:05 05.04.2014.

A dan danas Pasaluk negira da su vukovarske Hrvate odvodili u Konc Logore Stajicevo,Sremska Mitrovica,Niš etc. te ih tamo mucili,ubijali. Dobar dio ubijenih Hrvata iz ti srpski Konc logora je dandanas pokopan po nekim rupama u srbiji.

Avatar M O L O T O V
M O L O T O V
15:34 05.04.2014.

Može on slobodno ići u 3 P.M. i tužiti ih (mislio sam u 3 popodne - P.M. se piše po engleski)...

MK
mkinkognito
15:13 05.04.2014.

Rade Šerbedžija početkom devedesetih mislim 91', kada je dobio Slovensko državljanstvo kao čovjek koji može pridonjeti razvitku Slovenskog društva, izjavio je na televiziji Koper-Kapodistria, kako se odlučio maknuti u sloveniju zbog progona u Hrvatskoj jer mu eto broje krvna zrnca. E sed bi on tužio, ukoliko tuži javit ću se za svjedoka i to sa snimkom (sve izjeve koe mi mogu zatrebati ima snimljene na kasetama i digitalizirane).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije