Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijetnje Šerbedžiji

'Rade imaj na umu – Stožer je spreman'

rade šerbedžija
Foto: Anto Magza/PIXSELL
1/2
03.04.2014.
u 16:48

Iz Stožera navode da se Šerbedžija skrio u skute Angeline Jolie i kako vjeruje da nitko ne vidi njegovo licemjerje

Nakon izjave ministra branitelja Predraga Matića kako bi volio da jedna od najpoznatijih svjetskih glumica Angelina Jolie posjeti Vukovar, nije dugo trebalo čekati reakciju iz Stožera za obranu hrvatskog Vukovara. Na te najave, kao i najave da bi uz nju Vukovar mogao posjetiti i poznati glumac Rade Šerbedžija, na internetskoj adresi Stožera objavljen je tekst "Rade imaj na umu – Stožer je spreman".

U priopćenju se navodi da se Rade Šerbedžija skrio u skute Angeline Jolie i kako vjeruje da nitko ne vidi njegovo licemjerje.

– Hoće na vukovarsku Ovčaru skriven ispod suknje. Unatoč svojoj šutnji o zločinima srpsko-četničke agresije na Hrvatsku, on želi sprati ljagu krijući se iza lika svjetske humanitarke. Rade imaj na umu – Stožer je spreman, stoji u priopćenju Stožera čije zadnje riječi mnogi tumače i otvorenom prijetnjom.

U komentarima ispod teksta podsjeća se da je Šerbedžija glumio središnji lik u filmu Dezerter koji je snimljen 1992. godine u tada razrušenom i okupiranom Vukovaru. Međutim, ne navodi se da je riječ o antiratnom filmu, a to je i jedan od razloga zašto je, zbog politike Slobodana Miloševića, morao napustiti Beograd i Srbiju. Uz komentare u kojima se jasno navodi da Šerbedžiji nije mjesto u Vukovaru ima i onih u kojima se govori da je riječ o dobrom i poznatom glumcu, da se ne treba uplitati u politiku, kao i da bi njegov eventualni dolazak trebalo iskoristiti za ulaganje nekih sredstava u Vukovar.

>> U Sarajevu se opet prosvjeduje, došao i Rade Šerbedžija

Komentara 273

ST
stomugromova
17:41 03.04.2014.

Orlando - vaš je najveći uspjeh svakako neponovljivo urbanističko djelo -Vukovar 1991g.I dan danas se mnogi dive tom veličanstvenom remek djelu vaših barbarogena !

Avatar antuntun55
antuntun55
17:06 03.04.2014.

Daleko mu lijepa kuća..neka ulaže u Srbiju,Ameriku,Rusiju...neka se bori za one za koje mu srce kuca..

HE
hercegovačkiponos
17:08 03.04.2014.

Rade Šerbedžija je privatizirao (zahvaljujući Mesiću) hrvatski raj, Brijune koristikao privatnu prćiju i k tomu još od RH izvlači golem novac. Velikosrbin, koji se krije iza ugroženosti gdje god da se nalazio , ne smije doći u Vukovar ako i dođe do posjeta A. Jolie. Samo se bojim da će taj rođeni prevarant i manipulator to iskoristiti da se opet prikaže kao žrtva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije