Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRUŠEN MIG
Povratak na članak

Ukrajinci zauzeli policijsku postaju u Lugansku i izvjesili zastavu

MiG je srušen iznad Luganska nakon što je započeo napad na separatiste

Komentari 120

FL
flok
14:00 17.08.2014.

jesu li konačno zauzeli donjeck, koliko sam skužio, blizu su toga

VL
VU
vucko
13:00 17.08.2014.

Da se razumijemo Ukrajinci i Rusi nikad nisu bili braca.Oni su se nasli u drzavi SSSR. gdje su godinama bili iskoristavani .Kad se ta drzava raspala propao je Varschavski pakt sam od sebe a Ukrajina je postala samostalna medjunarodno priznata drzava u svojim cvrstim granicama i u toj drzavi naslo se doseljenih Rusa t.j. 30 % od ukopnog broja stanovnika ,a 2013/2014. god. nisu svi doseljeni Rusi digli glas protiv slobodne drzave Ukrajine,vec samo neki, koji su se prikljuciji Rusima ubaceni od Putina. Logo ?

VL
AP
apolon
18:37 17.08.2014.

@ flok...kako možeš zaključiti iz mojih postova , daleko su od zauzimanja Donjecka, zato se služe ratno-huškačkom retorikom o nepostojećim uništenim Ruskim oklopnjacima te pozivom za pomoć od NATO-a ! za pomoć od NATO-a !

VL
Avatar BuzzLightyear
BuzzLightyear
11:20 17.08.2014.

Kako bi udario po njemačkoj, zločinački anglosaksonski stroj je izazvao kaos i bratoubilački rat u Ukrajini. Nešto slično su uradili u bivšoj Yu samo što su tada iskoristili Miloševića i velikosrpski pokret za svoje mračne ciljeve.

VL
AP
apolon
18:31 17.08.2014.

Dečki ne stvarajte bedaste zaključke....Danas je Ukrajinski ministar vanjskih poslova zatražio vojnu pomoć od EU te NATO-a... kako to a neki dan su izjavili da su Ukrajinske snage u "završnim operacijama"???? Ovo je samo nastavak ratno-huškačke retorike i ne slutik ratno-huškačke retorike i ne sluti na dobro!

VL
FL
flok
14:28 17.08.2014.

navodno u lugansku se vije ukrajinska zastava, srbo-ruska banda je protjerana od tamo

VL
AP
apolon
17:42 17.08.2014.

Je... Moguće... samo tko će -razuman- povjerovati u Ukrajinske neprovjerene priče???? Poroshenko je neki dan pričao o razbijenoj Ruskoj oklopnoj jedinici na Ukrajinskom području i gdje su sada ti uništeni oklopnjaci??? Nema slike niti tona niti će ga biti! niti tona niti će ga biti!

VL
AP
apolon
17:52 17.08.2014.

Jučer je tako na Fejsu ... Poroshenko napisao da su Ukrajinske vojne sile zauzele gradić Ždanovku (istočno od Donjecka) danas pak Ukrajinski glasnogovornik Andrey Lisenko govori da se borbe vode za gradić - Ilovaisk- koje se nalazi znatno južnije od- koje se nalazi znatno južnije od gradića Ždanovka??? Kojem "Panu" tu vjerovati ...Petru Panu ???

VL
MO
MoreLjubavi
13:54 17.08.2014.

Ukrajinska vojska ulazi pobjednicki u Donjeck kao Hrvatska Vojska u Knin

VL
ZB
zbuniceva
12:47 17.08.2014.

Bez simpatija ili antipatija za obje strane ovog nesretnog rata nije teško primijetiti da je raspad bivših država pravedan ili nepravedan tj legalan ili ilegalan ovisno o tome kak paše našoj zapadnoj braći. Pa je raspad Juge legalan i naravno raspad Srbije odlaskom Kosova je legalan, raspad Iraka odlaskom Kurda je legalan, Čehoslovačka, uskoro Libija i Sirija i da ne nabrajamo. Ali za razliku od ovih legitimnih poštenih "zakonitih" medjunarodno priznatih raspada Ukrajina se nikako nesmije raspasti i njezine granice su za nas iz EU zauvijek nepovredive neovisno o referendumima i željama stanovnika i naravno nacionalnoj i vjerskoj strukturi stanovništva.

VL
AP
apolon
00:24 18.08.2014.

Da bismo spoznajom utvrdili što je objektivna istina u tu svrhu ...Potrebno je rasturiti jednostranu medijsku propagandu... Idemo redom.... predgrađe Donjecka "Jasinovataya" (provjereno) kontroliraju separatisti (kao i ostala spomenuta predgrađa ) dakle -Opet- lažna vijest koji je objavio Poroshenko nažna vijest koji je objavio Poroshenko na Fejsu.Policijsku postaju koju spominju Ukrajinci nalazi se izvan Luganska , radi se o predgrađu ,lokaciji na sjevero-istočnom dijelu grada! OESS nije mogao potvrditi nikakav prelazak oklopnih vozila na Rusko/Ukrajinskoj granici koji su veliki širitelji "istine" i naši "strateški partneri" nastojali prikazati kao točnu informaciju!!!

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
20:50 17.08.2014.

Nitko ne opravdava zauzimanje tuđeg teritorija, no ne podržavam niti pranje mozgova. Ovo su naručeni tekstovi koji narodu peru mozak, uopće se ovdje ne radi o približavanju Ukrajine zapadnu, niti prosvjedima zbog korupcije, jer rezultati izbora provedenih u Ukrajini dokazuje, da je još jedan korumpirani političar i poduzetnik došao na vlast. Već 5 dana na tom istom maidanu gore šatori, bageri,policija i vojska miče preostale prosvjednike, ali ni traga ni glasa o tome. Za ovaj kaos je kriva isključivo jedna država koja je za sobom povukla ostale, krv je na njihovim rukama. Ne podržavam nasilno zauzimanje tuđeg teritorija, to je napušteno još u srednjem vijeku, ali ne podržavam niti američko pranje mozgova, te njihovo izravno interveniranje u istu državu, ako se rusi ne smiju mješati u bilo kojem smislu, onda ne bi smjela ni amerika, ali nekako, kroz tekstove novinara koji nisu objektivni i koji kopiraju tekstove, te kroz komentare nisam vidio da se optužuje amerika. Što sad, sad je svima bolje kad su međusobno postavljene sankcije, kad samo jedna hrvatska firma će izgubiti 1,5 milijuna eura, sad je dobro, ali to je još sitnica, što nas sve čeka, a sve zbog slijepih političara i još više slijepog naroda

VL
Avatar Vladiostok
Vladiostok
19:51 17.08.2014.

Žovtnevij (okrug) policijska stanica Lugansk. To mu dođe kao Zaprešić kod Zagreba

VL
Avatar Vladiostok
Vladiostok
19:44 17.08.2014.

Flok . . . Koliko ima policiskih stanica u Lugansku? On slične veličine kao Zagreb? . Dali neko ako je osvoju policisku stanicu u Dubravi osvojio Zagreb?

VL
Avatar noesiss
noesiss
16:07 17.08.2014.

Samo je pitanje vremena kada ce Putin uletiti sa svojim specijalcima i pokositi te miseve, na kraju ce im uzeti citavu Ukrajinu, i sve ce biti gotovo za 5 dana. Cek samo da Car Putin izgubi strpljenje.

VL
AP
apolon
18:16 17.08.2014.

Pa jesu blizu, Donjeck se nalazi u svojevrsnom ,polu-okruženju Ukrajinskih snaga sa sjevera i juga ...danas je Poroshenko na Fejsu napisao da su Ukrajinske vojne snage preuzele kontrolu nad gradićem Yasinovataya?? Gradić zapravo čini sjeverno predgrađe Donjecka, no separatisti tvrde Donjecka, no separatisti tvrde da su taj napad odbili?

VL
Avatar angel!
angel!
20:58 17.08.2014.

avionima na svoje građane...sramota

VL
Avatar Vladiostok
Vladiostok
20:45 17.08.2014.

Viking1, , , dali ti znaš šta je u sanducima na ovim ukrajinskim kamionima?

VL
NI
niks100
12:12 17.08.2014.

Po ovome zakljucujem da je RH isplativija kupnja protuzracnih sustava od kupovine aviona.

VL
Avatar Vladiostok
Vladiostok
19:53 17.08.2014.

flok našta ti liče oni sanduci na ukrajinskom kamionu na slici

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.