Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pola mlrd. kuna
Povratak na članak

Seljaci traže hitnu financijsku potporu Vlade

Seljaci tvrde da je od početka godine ugašeno 3000 obiteljskih gospodarstava te kako bez tražene financijske potpore stočarima i proizvođačima mlijeka prijeti propast

Komentari 1

VE
Vexans
16:17 02.10.2012.

Iz proljetnih protesta hrvatskih mljekara ,izgleda,nije nitko ništa naučio.Prvo,hrvatska se vlada ,udovoljavajući smanjenju otkupne cijene mlijeka francuskom "Laktalisu..odrekla bilo kakve arbitraže.Drugim riječima..stoćari:ulazimo u EU i ne pada nam na pamet da se zamjeramoR:Francuskoj.Usput,Francuska ima Zakonom zabranu strancima biti vlasnik bilo koje grane prehrambene industrije.Drugo..Hrvatski stoćari nisu isčitali poruku,koju Vlada nije smijela javno reči...odite u domaću mljekarsku industriju jer vam je to jedini izlaz.I danas je tako.Jednostavno...stoćari moraju promijeniti dobavljača.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.