Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatvaranje rafinerije Sisak
Povratak na članak

Sekulić: Prijete otkazi za 400 ljudi

Na sastanku s upravom radnicima je rečeno kako vjeruju da će zadržati 40 do 50 posto zaposlenih

Komentari 19

LU
lunar777
11:33 20.12.2018.

Hrvatska ne treba dvije rafinerije, pogotovo zastarjelu Sisačku rafineriju. I vani su rafinerije česte granično profitabilne, ovisno o cijeni nafte koja varira, tako da se ti ljudi zapravo bore za to da mi svi iz proračuna vječno plaćamo njihove gubitke. Situacija je surova kada se neki posao gasi ali nažalost tako je. Vjerojatno je da bi riječka bila obnovljena da se nisu plaćali ti nepotrebni gubici u sisačkoj rafineriji.

VL
Avatar Zagor 74
Zagor 74
00:08 21.12.2018.

Dvije upropaštene, ili riječka obnovljena i vrhunski distributivni centar u Sisku, pitanje je sad

VL
FE
fefellerunt
12:32 20.12.2018.

Radnici rafinerije, jeste li očekivali ljepšu Božićnu čestitku od plenkovića i kompanije ? U duhu sa kršćanstvom kojeg se toliko drže u njegovoj stranci , zato im i jest predsjednik, još ovaj priča o DR-u , pa koliko im jeje stalo do DR-a vidi se po tome da je ostala rafinerija u rijeci, gradu koji nije sojetio rata i gdje je vleika većina plakala kad im je odlazila ljubljena JNA, a nisu mogli smisliti HV na trsatu

VL
MI
midea
11:38 20.12.2018.

neki kolektivni izlazak na ulicu ??? ah da ..... nije svijetsko prveenstvo u nogometu ili rukometu !

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
12:09 20.12.2018.

Veleumnjače djelomično si u pravu. Naime Hrvatskoj ne treba ni jedna rafinerija jer naši bivši, sadašnji i buduće gazde imaju dovoljno naftnih preradjevina da snabdijevaju i Lijepu našu. Zašto bi se naša domaća dvonožna papkarska i kopitarska tegleća marva smarala i smrad uživala, kada može biti slobodna kao njihovi šumski četvornožni pandani i lijetati kao ptičice sa grane.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
11:26 20.12.2018.

Što se ovaj sindikalista buni kao Grk u apsu, iako za isto nema nikakvog razloga, već naprotiv trebaju se Sisački rafinerci radovati Božičnjim i Novogodišnjim praznicima, te budućoj godini u kojoj će biti oslobodjeni zamornog, dosadnog i ponekada opasnog rada. To je njima njihov boj u Domovinskom ratu, pored ostalih benefita dao. Ako im eventualno bude nedostajalo kruha, tu su kartoni solidarnosti u Konzumu. Toplo varivo ih čeka u Caritasovim kazanima, a kada požele delicije iste im odlažu u kontejnere njihovi sunarodnici, vjerodomoljubni dvonožni glodari. Mogu se baviti i sakupljačkim gospodarstvom u budućoj ekološki čistoj okolici (od plinova i remetilačkih smradova). Nezahvalni radoholičari imaju otvorene granice bijelog svijeta, pa im treba poželjeti sretan put. U svakom slučaju sada u praznične dane trebaju se obavezno pomoliti za zdravlje našem ex Mesiji Ivi, koji je primarno zaslužan za sve ovo dobro što ih je snašlo.

VL
AA
AAAAAA
11:27 20.12.2018.

elitističko-fašistička vlada anemičnog dezertera bez izbornoga legitimiteta protiv demokrata-populista!! Krvava se juha sprema!!

VL
RP
rpzagreb
15:51 20.12.2018.

Pa koliko vremena je trebalo tim i svima ostalim jadnim ljudima da konačno shvate da ovi jedno pričaju i obećavaju a rade potpuno drugo !

VL
DI
Direkt
23:26 20.12.2018.

Samo Milanović može spasiti Hr. Plenki i kraljica već traže novi dom na zapadu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.