Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demokrati na nogama
Povratak na članak

‘Seksualni napasnik i pivopija ne smije ući u Vrhovni sud”

Američki Senat danas će odlučiti hoće li osoba koju je nekoliko žena optužilo za pokušaj silovanja ući u najviše pravosudno tijelo.

Komentari 11

MO
morejeslano
11:23 06.10.2018.

Ovakav sramotni naslov 'Seksualni napasnik i pivopija ne smije ući u Vrhovni sud" nije dostojan nikakvih novina. Gdje je novinarska neutralnost, bez ikakvih dokaza sugerira da je sudac kriv. Sramota Večernji!

VL
ZA
Zapadnjak
10:46 06.10.2018.

persumpcija nevinosti ovom nasilnom sljamu ne znaci apsolutno nista ako se covjek ne slaze s njima kriv je od pocetka - jednako tako ih nije briga ni za nasilje ili rasizam grupa kao sto su antifa ili BLM jer se isti slazu s njima, trenutna ljevica u SAD-u je nista drugo doli totalitaristicko divljanje i promoviranje nasilja, ljudi koji vode demokratsku stranku su uvreda za pojam demokracije...

VL
GV
golub Vaso
10:26 06.10.2018.

šoroševci na nogama, ali uzalud

VL
Avatar mofo
mofo
11:59 06.10.2018.

Zanimljivo kako lagano ispustate informacije koje vam ne pašu u naraciju... Javio se bivši od Fordove, javila se i njena prijateljica, ovo sa ove dvije "prosvjednici" isto ima video sa policijom, ona prosvjednica iz lifta isto otkriti tko je i tko ju financira... Kako se možete nazvati novinarima kad ja obično amater dolazim do nečega što mijenja cijelu priču u roku od 10min? Vi niste novinari, vi ste aktivisti....

VL
Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
11:00 06.10.2018.

zasto kodnas smije pupovac napostovati mlade djevojke silovatelji iz Vukovara biti U vladajucoj koaliciji pijani stazic i josip djikic spavati U saboru. Pisi te o tome .

VL
BE
berija
11:03 06.10.2018.

Ako se uzme u obzir da bi imenovanjem Kavanaugha u Sud republikanci na Sudu imali većinu, jasno je da iza svega stoje "demokrati" čiji je najveći iscjedak bio seksualni predator Kenedy a i njegov brat Robert, također, likovi koji su skoro izazvali nuklearni rat, ubijali u Vijetnamu... Dovoljno je da neka tuka kaže da si je htio silovati prije 30 godina.

VL
DU
Deleted user
12:21 06.10.2018.

Zašto bi uhićenje komičarke i starlete pokolebalo "simpatizere Trumpa" da daju svoj glas za Kavanaugha? Je li nastup tih dama trebao odvratiti od laži žena koje optužuju Kavanaugha? Spominje se pivo koje je Kavanaugh pio za vrijeme studija, a nigdje ni slova o svjedocima koji ništa nisu mogli posvjedočiti, o nepostojećem strahu od letenja, o poligrafu i ostalim lažima. I, gdje su komičarka i starleta i mediji bili kad je Juanita Broaddrick zajedno s još nekoliko žena optuživala Clintona za silovanje, a njegovu družicu za zataškavanje? Ah da, uzdizali su Hillary u nebesa i bili dio pokreta "I'm with her". Uhićenje komičarke i starlete ne može nikoga normalnog pokolebati, nego samo navući još veći bijes na te licemjere.

VL
IB
istina_boli
17:06 06.10.2018.

Duboka drzava vise nema nikakvih granica u svojim lazima i brutalno prljavim radnjama. Po njihovim izjavama ispada da svatko tko je kao tinedzer popio pivo i stipno koleginicu po guzi je seksualni napasnik i pivopija. Dno , dna.

VL
BL
Bluefull
17:21 06.10.2018.

STOP ....sorosu i neo-liberalnim fašistima i ovom njihovom plaćeničkom novinarstvu . Što je sljedeće ?????? Uvijek kontra njihovog jednoumlja tj. najcrnjeg fašizma ...kuga 21-vog stoljeća ... pljuc

VL
PL
@ploto@
16:54 06.10.2018.

Tu stoku treba potovarit i odvesti na radnu akciju.

VL
DU
Deleted user
21:05 07.10.2018.

samo bog zna istinu ali cinjenica da u drzavi maryland sexualno napastovanje ne zastarjeva govori dosta, cini se da nitko zapravo ne zeli pravu istragu I pravi sudski process inace bi ga netko tuzio a ne prepucavati se po novinama I isto tako demokati kmece da istraga nije bila dovoljno duga a oni sami su drzali to u ladici 6 tjedana prije nego sto je "slucsjno"izislo van

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.