Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kleveta na sudu

''Šeks upozorio da je nestajalo piće iz kuhinje predsjednika Sabora''

sabor
Boris Šćitar/PIXSELL
08.11.2011.
u 21:00

Milovan Petković, bivši šef kabineta predsjednika Sabora, svjedočio je kako je piće spremio na sigurno – u kasu u svoju sobu.

Živopisnim svjedočenjima nastavljen je proces protiv bivšeg predsjednika Sabora Žarka Domljana, kojega je zbog klevete tužila obitelj pokojnog rukovoditelja saborskog restorana Milana Škorića jer je Domljan lani izjavio da je Škorić bio član KOS-a i da je 1990. nabavljao meso za Sabor u mesnici Zec, poznatom okupljalištu kosovaca i udbaša.

Milovan Petković, bivši šef kabineta predsjednika Sabora, svjedočio je da se i po Saboru za Škorića pričalo da ima veze s KOS-om i Udbom.

– U kabinetu predsjednika Sabora počele su se događati čudne stvari pa su pokrenute policijske istrage. Nestajalo je piće koje je bilo u kuhinji predsjednika Sabora, vođena je i policijska istraga jer je pristup tom piću bio očito svakome dopušten pa mislim da je tadašnji potpredsjednik Sabora g. Šeks na to upozorio. Istragom ništa nije utvrđeno, a piće je nestajalo i tijekom istrage pa je spremljeno pod nadzor u jednoj limenoj kasi, u mojoj sobi – svjedočio je Petković.

Zoran Gajdarov, koji je radio u službi unutarnjeg osiguranja Sabora, kazao je da nije za Škorića utvrđeno da je bio pripadnik KOS-a, nego je za to postojala indicija.

Komentara 94

Avatar Nikad robom
Nikad robom
13:09 10.11.2011.

eto što je šekija najviše zasmetalo - od svih nepravilnosti u saboru....

VI
vindaa
08:53 26.11.2011.

pa kako će bit pića kad si sve popio

SA
sargu123
22:19 08.11.2011.

hi hi , ovo je za krepat ! Čudno je, zaista čudno što se u toj alkoholnoj aferi spominje ime uvaženog zastupnika Šeksa ... hi hi hi ...... :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije