Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA

Seks skandal potresa BiH: Snimke lokalnog političara završile na stranici za odrasle

Agan Bunić
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/2
08.11.2019.
u 23:57

Snimke koje su postale glavna tema u BiH mogu se pronaći na stranicama čim se utipka ime poznatog političara.

Seksualni skandal neviđenih razmjera potresa potresa političku scenu u Bihaću i Šire. Otkriveno je kako su objavljene snimke bivšeg načelnika Bužima iz SDA i sadašnjeg predsjednika Skupštine Unsko-sanskog kantona Agan Bunić na stranicama za odrasle na kojima se samozadovoljava. 

Kako piše Dnevni avaz, Bunić je bio isključen iz SBB-a (Saveza za bolju budućnost) jer je politički vrh navodno otkrio kako je upravo on bio taj koji je objavljivao pornografske sadržaje. Naime, prije nego što se otkrio moguć razlog vjerovalo se kako su Bunića izbacilo jer je zaposlio 50-ak svojih rođaka i prijatelja u novoj Vladi. 

Snimke koje su postale glavna tema u BiH mogu se pronaći na stranicama čim se utipka ime poznatog političara. Je li snimke sam političar objavio ili je riječ o nekome drugome, za sada nema službene potvrde o tome. 

Ključne riječi

Komentara 10

ZO
Zooltan
06:14 09.11.2019.

Kaj je u bosni drkanj e zabranjeno ?

MA
Marinko2
00:57 09.11.2019.

Imaš ti prav. Ovaj je samo drkal....

DU
Deleted user
06:41 09.11.2019.

Desanka Šakić - e nju je trebalo izbacitii iz političkog života pa da vidimo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije