Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIJA PODRHTAVANJA

Seizmolog Kuk: Jučerašnji potres u Zagrebu unutar deset najjačih

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/2
18.06.2020.
u 07:37

Dodao je i da je intenzitet u epicentru iznosio je V (pet) stupnjeva EMS ljestvice

Jučerašnji potres je unutar deset najjačih potresa u seriji nakon potresa 22. ožujka, kazao je seizmolog Krešimir Kuk za HRT.

Dodao je i da je intenzitet u epicentru iznosio V (pet) stupnjeva EMS ljestvice. Kuk je potvrdio je da je bilo puno dojava građana o potresu. Nema informacija o eventualnim štetama.

Podsjetimo, potres jačine 3,1 pogodio je Zagreb jučer u 17:51, a osjetio se i u široj okolici. Epicentar je bio u Markuševcu, 8 kilometra sjeveroistočno od Zagreba na dubini od 5 kilometara.
 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
08:33 18.06.2020.

Zagreb na pjeskovitom terenu a tlo tone radi dubinskih voda???...ti si pseudogeolog-nemaš ti pojma o ničemu!!..potresi se na zagrebačkom području dešavaju na dubinama od 2 km pa sve do 15 s time da su najčešći između 5 i 10 kmm a tamo bogme nema nikakvog pjeska a ni vode!!

NI
NikolinaNina
20:29 19.06.2020.

Dajte ne pricajte gluposti,strasite ljude koji se cimaju i na mali sum,to nitko nezna hoce li biti jacih i kada, stvarno su komentari vec na granici ludila,Japan,Novi Zeland treu 7,8 2 komentara nas 1,2 i 5000000 komentara, najaci je bio zna se kad i koliko,ovo sada je sve normalno i vec receno da ce tresti

Avatar Hazl113
Hazl113
08:21 18.06.2020.

Da.... i? To znamo svi. Kada ćete moć prognozirat potres, onda će vaše zvanje biti opravdano. Ovako idu dani, mjeseci, godine, ide staž, a pravih rezultata nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije