Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Probuđena savjest
Povratak na članak

Šefu USKOK-a otkucao tko je naručio da pretuče I. Rađenovića

Bivši šef ZG cesta prijavio je kriminal u tvrtki, a potom je napadnut.

Komentari 12

DU
Deleted user
11:27 20.09.2011.

Ma sve je to ok; nastojanja USKOK-a da se dođe do glavnog krivca odnosno u ovom slučaju naručitelja onog napada, ali ti statusi pokajnika se dijele šakom i kapom-pol kriminalaca će ostati na slobodi. Bez obzira bili oni sitne ribe ili krupnije, svatko mora odslužiti kaznu za počinjeno (ne)djelo.

VL
CH
chemica
12:53 20.09.2011.

Nego, dal se to meni čini, ali među osumnjičenima nema ni jednog jedinog Zagrepčanca? Glavni krivac je odapeo pa se \"pokajnik\" odmah raspričao. Uvjerljivo, nema što. Ma da \"pokajnik\" još neće dobiti i kakvu lovu za ovakav, više nego \"koristan\" iskaz? Naravno, istog trena se ispričavam čovjeku ako MIlan Bandić zbog njegovog svjedočenja završi onkraj brave. Ha, ha, ha, ha. Dobra šala. Milan Bandić u Remetincu. Ne za mandata HDZ-ovske vlade. Mada, meni bi bio i \"magistar\" dovoljan. Da mu bivši \"prijatelj\" Glavaš šalje pismo preko medija u zatvor, kao Sanaderu. \"Dragi Anto, nije mi lako, ali onda se sjetim tebe\"...Neprocjenjivo.

VL
DU
Deleted user
13:36 20.09.2011.

Tako isto kad dobiješ sliku iz policije s zahtjevom da identificiraš vozača, navedeš nekog tko je nedavno umro... I tako ti si pokajnik, a ovom je ionako svejedno..

VL
IS
istima
13:37 20.09.2011.

hah..... primiču se izbori, pod hitno se mora napakirati HSP-u..... nervoza među bivšim i sadašnjim crvenima ?

VL
GR
grabice
14:56 20.09.2011.

....čuj Šimunac ima policijsku zaštitu.......Buahahahahahahahhahaha ...kao do sad je nije imao...... ...pa tata mu je jedan od \"uglednijih\"...milicajaca......... ....svašta .... .....još jednom buahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaaaha

VL
AN
ankicascreiber
15:46 20.09.2011.

Ante Dapic, 50 godina star umirovljenik s mirovinom u visini place lijecnika. Ante je studirao pravo u u osijeku 11 godina, besplatno na racun drzave, s prosjekom ocjena 2.0! Pravi posao nikada imao nije, za radno vrijeme nikada znao nije. Postao je bogati umirovljenik zato sto se svima okolo njega zgadio. Rat za svoju voljenu hrvatsko odradio je na zagrebackom fdrontu, gdje je i zivio na racun drzave dok je na moru gradio bespravno kucu. Gdje su sada svi ti branitelji koji mogu progutati ovakve glupsoti i jos uvijek reci da vole hrvatsku!!!!

VL
DU
Deleted user
17:08 20.09.2011.

Čudo kako se ovaj pred izbore sjetio tko ga je namlatio.Bolje da ga mlati svaki dan nego da dere plaću od 20000kn.

VL
US
U sridu
17:41 20.09.2011.

Koje su ovo igrice,nije da branim Bandica i Djapica ali ovo je jako lose,adz je mogao bolje to srediti,ovo je u maniri starih udbasa,jadno i prozirno.Mora da je h***na EU naredila a potrcki su odmah nesto smlatili,ali lose smlatili.

VL
US
U sridu
17:43 20.09.2011.

Ovo je presmijesno,cak njih petorica narucili premlacivanje!? alo k****** ,izgubili ste dodir sa stvarnoscu.

VL
DO
domagistar
21:01 20.09.2011.

Kako li će tek proći Rađenovićevo detroniziranje Medike dd,kao dvorskog dobavljača Gradskih ljekarni Zagreb, jer koliko je javno poznato \"gazda\" Medike, bivši ravnatelj Porezne uprave M.Perković, doduše ne prijeti batinama, ali kaznena prijeva protiv Rađenovića još uvijek je u \"postupku\"

VL
ME
metla
21:19 20.09.2011.

Tko je glavni šef? tek treba otkriti, kako će proći trčeć ili puzeći.

VL
OB
-obrisani-
20:19 23.09.2011.

Levi - uskok nastavlja sa rekla-kazala insinuacijama i iznuđenim iskazima i prokazivanjima, radi uklanjanja političkih protivnika - desnice

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.