Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon nesreće

Vatrogasac koji je spašavao utopljenu obitelj: Nikada me ništa nije ovako potreslo

Smrt peteročlane obitelji u Kninu prometna nesreća
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/21
04.01.2015.
u 08:43

Ono što je sigurno je da je ovo tragedija kakvu Knin ne pamti - rekao je Mladen Jelić

Nakon strašne prometne nesreće sinoć u Kninu, gdje je peteročlana obitelj - Jadran Grizelj, njegova majka, supruga Milena te dvoje djece, šestomjesečna beba i dvoipolgodišnja djevojčica, smrtno stradala sletjevši automobilom u rijeku Krku, Knin je u šoku.

Kninjani su u nevjerici pratili vijesti o tragediji obitelji koju su svi poznavali, građani su se okupljali tijekom večeri, pomolili i zapalili svijeće za stradalu obitelj.

Zapovjednik Javne vatrogasne postaje Knin Mladen Jelić rekao je da je osobno poznavao obitelj i da je išao u školu sa majkom vozača.

- Naš je posao težak, ali me nikada ništa nije ovako potreslo. Začuo se jak udarac i naši djelatnici koji se nalaze samo dvjestotinjak metara od mosta su odmah pohitali jer su pretpostavili da je netko udario u ogradu na mostu. Prvi je izašao čovjek koji je prao automobil u obližnjoj praonici koji se zove Marijan Ilić i on je skočio u rijeku, a potom u naši djelatnici Mladen Batić i Zoran Bračić koji su pokušali pomoći i izvukli su dva tijela. Ne mogu sa sigurnošću reći kako su stradali, ali sada kada smo izvukli auto, mogu pretpostaviti da je vozilo udarilo u nešto tvrdo, možda u rub obale i da je moguće da su stradali na taj način. Kada smo mi došli, vozilo se počelo potapati okrenuto naopako i za pretpostaviti je da je uzrok smrti i utapanje. Također, treba reći da je Krka strašno hladna možda par stupnjeva iznad nule. Ono što je sigurno je da je ovo tragedija kakvu Knin ne pamti - rekao je Mladen Jelić.

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Automobilom marke Toyota šibenskih registracija upravljao je Jadran Grizelj, a iz još uvijek nepoznatih razloga udario je u ogradu Atlagića most na južnom ulazu u grad u 16.50 sati. Čuo se snažan prasak. Neslužbeno se doznaje da su vatrogasci iz automobila prvo izvukli šestomjesečnu bebu i baku, koji su u tom trenutku još davali znakove života, te ih predali ekipe hitne medicinske pomoći, no nisu preživjele.

>> Tragedija u Kninu: Peteročlana obitelj poginula u slijetanju auta u Krku

Komentara 8

Avatar lelo3003
lelo3003
11:27 04.01.2015.

uzasno! kakva je to sudbina sad se ja pitam!!?!?cijela obitelj je obrisana sa lica zemlje u par sekundi..grozote!! kakva tragedija mili boze

DU
Deleted user
21:34 04.01.2015.

A zašto je vozio više od dopuštene brzine? Pa je pobio cijelu obitelj. I to na mostu koji je vjerojatno bio zaleđen.

Avatar antonija17
antonija17
20:17 04.01.2015.

E sad ce bit ograde krive sto ludaci dobrim autima voze utrke. Jesu li to novi Hrvatski razlozi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije